Laserová operácia očí Neovízia

evaevkaeva
2. dec 2021

Ahojte. Chystám sa objednať na laserovú operáciu očí na odstránenie dioptrií v Neovízii v BA. Majú tam stále možnosť zľavy pri viacerých ľuďoch. Pridal by sa niekto? Chcem to však abaolvovať čím skôr...Vďaka

adamol
2. dec 2021

@evaevkaeva aká cena ti vychádza ak by si zobrala niekoho so sebou ? Oplatí sa ti to ? Ja som bola v Excimeri, čo je podľa mňa lepšia voľba, Max spokojnosť a zaplatila som 1230e

evaevkaeva
autor
2. dec 2021

@adamol Za 1980 € NeoLasic. Ak sme napr. dvaja pribuzni, usetrime spolu 990 eur (445 /osoba). Ked je viac ludi, usetri sa este viac...

xckaret
2. dec 2021

@evaevkaeva vysvetlis mi to prosim. Ja mam 1,5 na citanie. Da sa to oddtranit?

evaevkaeva
autor
3. dec 2021

@xckaret pozri sem: https://www.neovizia.sk/liecba-presbyopie-metod... - odstranuju i dioptrie do blizka. Ono ale nie kazdy je vhodny na operaciu laserom. Preto sa robia predoperacne vysetrenia. Tvoja ocna by Ti mala k tomu aspon na uvod povedat, ci si podla nej vhodna vzhladom na hrubku rohovky (aj ked neviem, co vsetko je potrebne pri dalekozrakosti, ja som kratkozraka). Ale zlava sa vztahuje i na tento typ operacie potom.Ja podla prvotnych vysetreni mam dostatocne hrubu rohovku a teda uvidime, co povedia po vstupnych vysetreniach.

xckaret
3. dec 2021

@evaevkaeva dakujem

evaevkaeva
autor
3. dec 2021

@xckaret zvazujes teda tiez vstupne vysetrenie? Si z BA?

violentia
8. jan 2022

@evaevkaeva ale príbuzní pokrvní. 😄 Pokiaľ to je len známy/kamarát/kolega, tak tam je menšia zľava. Vlastne to isté, ale posunuté o jednu osobu naviac. Čiže musíš nájsť až 2 ľudí do partie, aby ste boli 3 a až vtedy je zľava 990€, keď budete 4 ušetríte zas 1 980€ atď.
Každopádne ja by som tiež chcela ísť v najbližšej dobe. Avsak ja skôr na splátky. Ak bude teda operácia pre mňa vhodná. A využiť zľavu z mojej poisťovne. VšZP teraz prepláca časť z operácie. Od 100€-450€. Záleží od počtu poistených členov v skupine. Či sa to dá kombinovať s Lasikparty však neviem.

evaevkaeva
autor
8. jan 2022

@violentia jjj tak, ako pises. No ja uz termin mam. Tak sa modlim, nech to dobre dopadne 🙂

violentia
8. jan 2022

@evaevkaeva budem držať palce a budem rada keď dáš potom vedieť, aké to bolo, ako si spokojná. Ja som mala pôvodne vyhliadnuty excimer, ale kolegyňa, ktorá si vychvalovala neoviziu a recenzie neoviziu ma presvedčili.

violentia
8. jan 2022

@evaevkaeva a ináč ideš sama, alebo sa ti podarilo poskladať lasikpartiu?

evaevkaeva
autor
10. jan 2022

@violentia idem sama

evaevkaeva
autor
16. jan 2022

@violentia ahoj. Tak mam po a veru hned prvy den som videla. Ani za nic by som nesla inou metodou. Ja som na sale bola asi 10 minut, nic ma nebolelo ani po operacii a ani laser som necitila nic, bolo iba par neprijemnejsich momentov, ale to sa uplne dalo zvladnut. Bolest ziadna. Na druhy den som pozerala telku a na trreti den som robila za kompom.

jarka225
Odpoveď bola odstránená
Zobraz