icon

Látkové menštruačné vložky - funguje to?

montemotherone
2. nov 2019

Ahojte, máte niekto s týmto skúsenosť? Už dlho nad tým uvažujem. Z ekologickeho, finančného aj zdravotného hľadiska 😊. Ako to funguje? Ako si to "menežujete", čistíte, ako často vymieňate... Chráni to dostatočne pred pretečením? 🤔

Látkové menštruačné vložky - funguje to?
Strana
z4
halci
2. máj 2021

Kupila som si ale je to blbost. Nic to nesaje. Takze tolko k mojej skusenosti, za mna neodporucam.

lenqua_12325
2. máj 2021

@lujza123 Tiež som si kúpila látkové, ale akosi stoja v skrini. Taká vec sa ani nepredá. Tampóm je tampón 😀

lujza123
3. máj 2021

@halci
@lenqua_12325 ono hrozne záleží aj od značky, niektore u mňa skončili v sufliku hneď po vyskúšaní, hlavne tie lacnejšie.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
mamka34
7. máj 2021

@lenqua_12325 ja som to netestovala 12 hodin. Ale možno nejaká kočka uviazla v nich v zápche v Singapure, alebo bola rukojemnicka a proste sa 12 hodín nemohla prezliecť.🤪Písala to nejaká pani v príspevku predo mnou.

ukulela
7. máj 2021

@somtoja22 tak ja sa nimi istim pod kaliskom. Mám ušité, z kvalitnej látky, s krídelkami na cvoky. Spokojná som.

lenqua_12325
8. máj 2021
somtoja22
Odpoveď bola odstránená
mashka02
6. júl 2021

@ysseba @somtoja22 argument, že sa míňa voda a lektrina pri praní, je absolútne scestný. Veď koľko vody a energie sa minie pri výrobe vložiek či tampónov a naviac ich rozpad trvá stáročia. Uvedom si rozdiel slov: jednorazové a znovupoužiteľné.

ninah1486
18. nov 2021
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja pouzivam od znacky meracus

marya2
18. nov 2021

@somtoja22 Môžem sa spýtať, alú značku používate? Sú takéto nohavičky vhodné aj na silnú menštruáciu? Ďakujem.

somtoja22
Odpoveď bola odstránená
marya2
18. nov 2021

@somtoja22 ďakujem

tl999
15. aug 2024

@montemotherone dnes som ich vyskúšala. Dala som ich objednať z Aliexpresu, za drobné. Musím povedať, ze som pozitívne sklamaná. Veľmi dobre absorbuje krv, a po použití s mydlom a studenou vodou vyprala ho.

Strana
z4