icon

Lavekan a Tryptofan

1. dec 2025

Ahojte je tu niekto kto užíval dlhodobo lavekan a aj mu pomohol ?? V letáku je napísané že max 3 mesiace ja som dostala odporúčanie od psychiatricky a beriem aj tryptofan ..neviem ci mozem brat oboje alebo nie

Dakujem

joja101
1. dec 2025

Mne napríklad nezaberal vôbec, žiadny rozdiel to nebol. A čo viem, tak viacerí majú takúto skúsenosť. Čo mi ale pomohlo, tak je Revitanerv. Ešte stále ho užívam.

autor
1. dec 2025
@joja101

Mne napríklad nezaberal vôbec, žiadny rozdiel to nebol. A čo viem, tak viacerí majú takúto skúsenosť. Čo mi ale pomohlo, tak je Revitanerv. Ešte stále ho užívam.

@joja101 pomohol vám aj na uzkosti a panicke ataky ?

anonym_be84f2
1. dec 2025
@anonym_autor

@joja101 pomohol vám aj na uzkosti a panicke ataky ?

@anonym_autor ja uživam aj aschwagandu, macu, tryptofan, magnezium všetko od Gymbeam a este Guajacuran. Odporucam

autor
1. dec 2025
@anonym_be84f2

@anonym_autor ja uživam aj aschwagandu, macu, tryptofan, magnezium všetko od Gymbeam a este Guajacuran. Odporucam

@anonym_be84f2 aschwagandu nemôžem skrz liekov na tlak

anonym_be84f2
1. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_be84f2 aschwagandu nemôžem skrz liekov na tlak

@anonym_autor to ma mrzi, mate vysoky? ja mam nizky. Pomaha mi Magnosolv kazdy den rano si davam a k tomu 2x gaujacuran. Chystam sa aj k psychiatričke čakam 3 mesiace na termin

autor
1. dec 2025
@anonym_be84f2

@anonym_autor to ma mrzi, mate vysoky? ja mam nizky. Pomaha mi Magnosolv kazdy den rano si davam a k tomu 2x gaujacuran. Chystam sa aj k psychiatričke čakam 3 mesiace na termin

@anonym_be84f2 aj vysoky som mala ale to mozno skrz uzkosti neviem ale mam hranicnu veľkosť komory ...ja sa snažím brat každý druhý den bcko , magnerot beriem aj omega 3 a vitamín D