Lavekan - skúsenosti
Ma niekto.skusenosti s tymto liekom? Pomaha? Vie dostat cloveka z negativnych veci a uzkosti?
@najjanka nemam silne uzkosti iba isty problem. Nebrala som nic a 4 mesiace som mala min.uzkosti. su to iba slabe myslienky. Ale povedala nech to skusim na mesiac.ze urcite mi to nezaskodim. A prosim ta ako to mam brat. Neviem ci rana ci vecer. A pomaha aj s travenim?
Dobrý deň. Ja som začala včera brať , dávam si ráno po raňajkách. Uvidím ako zaberie, lekárnička ma informovala, že nástup účinku je po cca 2 týždňoch užívania. Predtým som užívala Sedatif PC.
@janka1224 ja som zacal oddnes . Brala som vecrr okolo 19tej. Dufam.ze nam pomoze obom. A bude dobre🙂 a pravdaze ten nastup ucinku je individualnuly.
@dominikatomas
@janka1224 ahojte, pomohol vam za tych par dni? Dakujem
@miriama11 trochu som brala a utlmoval dost.
@miriama11 Beriem tretí týždeň a mám pocit že áno pomohol. Beriem ho ráno . Úzkosť už nie je taká výrazná a už nemám problém ísť do obchodu s tým že mi príde zle. Bola mi diagnostikovaná mierna forma panickej poruchy a antidepresíva nechcem pokiaľ ich nemusím užívať. Neurol pol tabletky z 0,25 mg užívam iba možno dva krát do týždňa keď sa potrebujem poriadne vyspať. Mala som problém pri zaspávaní (búšenie srdca, návaly tepla, motanie hlavy). Mám aj skorú menopauzu (mám 40 rokov), takže hormóny si robia čo chcú :D Takže lavekan užívam stále a uvidím či sa stav nebude zhoršovať, ale zatiaľ je to v poriadku.
Mannapill
@janka1224 dobrý večer, ja druhý týždeň beriem neurol 0,5 a chcela by som náhradu niečo prírodne, tiež rozmýšľam nad lavekanom, viete mi poradiť či to môžem vymeniť za ten neurol, k psychologovi idem v polovici októbra
Ahoj treba to užívať pravidelne? Nestačí len každý večer pred spaním?mam v hlave strašne veľa myšlienok
@janka1224 Vam hlavne chybaju mineraly ako horcik a vapnik. Mate jasne priznaky. Preco Vam nikto nedoporucil zacat pravidelne uzivat tieto veci?
Viete mi poradiť beriem Lavekan a Oxazepam môže nastať kontraindikácia?
@luciaturzak nemala by 🙂
Dievčatá, ak by ste mali niektorá záujem, tak mám celé balenie Lavekanu, vzala som si iba jednu tabletku. Na cene sa určite dohodneme 😊
@najjanka presne ako píšeš,no niečo tak hnusne v ústach som za svoj život nezažila ,veľmi ma to otravuje , užila som 2 tbl a neviem či dokazem pokračovať 🥺
@miriama11 Beriem tretí týždeň a mám pocit že áno pomohol. Beriem ho ráno . Úzkosť už nie je taká výrazná a už nemám problém ísť do obchodu s tým že mi príde zle. Bola mi diagnostikovaná mierna forma panickej poruchy a antidepresíva nechcem pokiaľ ich nemusím užívať. Neurol pol tabletky z 0,25 mg užívam iba možno dva krát do týždňa keď sa potrebujem poriadne vyspať. Mala som problém pri zaspávaní (búšenie srdca, návaly tepla, motanie hlavy). Mám aj skorú menopauzu (mám 40 rokov), takže hormóny si robia čo chcú :D Takže lavekan užívam stále a uvidím či sa stav nebude zhoršovať, ale zatiaľ je to v poriadku.
@janka1224 Ahoj Janka, mohla by som ti niekam napisat osobne prosim?

@dominikatomas Ano, mne na uvod velmi pomohol. Musis si len zvyknut na tu levandulovu chut, ktoru potom citis pri grgnuti ( sorry za opis). Brala som ho mesiac, potom po vysadeni sa uzkosti opat vratili, tak uz som sla k lekarke.