icon

Len by som jedla a spala

1. jan 2023

Poradte prosím čo mám robiť keď ma nič nebaví..len by som spala a jedla , nejaké vitamíny alebo niečo ..

Strana
z2
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
1. jan 2023

vyhorenie, treba uvažovať o zmene práce, spôsobu života, vitamíny môžeš skúsiť, ale podstata problému je nikde inde

drzaopica
1. jan 2023

@gertrudaosem prevenciu
Robíš na smeny máš málo spanku

zmrzlinka2021
1. jan 2023

@zoro9836
Spravas sa zase ako primitiv a zial aj "vdaka" ludom ako si ty, zbytocne umieraju ludia ktori nevyhladaju pomoc, lebo maju predsudky a cely zivot trpia alebo to ukoncia.

A nemusis si tu otierat hubu o progresivne prostredie, ci ludi s inou sexualnou orientaciou.
Mozes sa hanbit - vdaka Bohu, je takychto narusenych jedincov ako si ty coraz menej a menej. Som z krestanskeho prostredia a takych psychopatov ako si ty poznam minimum...

Doteraz som celkom nechapala, preco ta tu ludia nemaju radi, ale asi ta odhadli lepsie ako ja, asi baby tu videli, co si za cloveka.

Este je podstatne, aby to videla tvoja zena.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
1. jan 2023

@gertrudaosem kazde 2 roky ma pacient narok na preventivnu prehliadku - ked je niekomu blbo, tak nas doktor to riesi kazdorocne

zmrzlinka2021
1. jan 2023

@zoro9836 Este raz - clovek co vyhlada pomoc nie je blazon.
Mozes sa hanbit za svoje spravanie a mozes sa aj ohanat krestanstvom. Vzdy podla ovocia spoznate a to je trefa do cierneho aj v tomto obdobi. Mozes sa "hrat", tvoje spravanie ta prezradilo.
Hanbi sa.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
1. jan 2023

@zoro9836 mat nazor na cloveka, ktory ma psychicke tazkosti, ze je blazon nie je nazor.
Chapem, ze si zo slovenskeho zadubeneho prostredia, kde este nedoslo, ze treba si veci nastudovat, vediet s ostatnymi slusne komunikovat , ale uvedom si jednu vec: od takych ludi ako si ty, ludia odchadzaju.

Ponizovanie, stigmatizacia cloveka nie je nazor.

A ano, vzdy pojdem proti takemu zmyslaniu ake mas ty. Pretoze ludia so spravanim a zmyslanim ako si ty su rakovinou spolocnosti a najradsej by ste videli slovensko na urovni mongolska... a vyclenovali ludi, ponizovali, stigmatizovali...

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sasesoe
1. jan 2023

Ahoj, znie to ako depresia, fakt zvaz navstevu psychologa, idealne psychiatra. Nie vzdy davaju lieky, ale niekedy je to ozaj potrebne a ani zlomenu nohu by si neliecila len vitaminmy, ale dala bt si ju do sadry, ze?
A ak zijes sama, mozno ti chyba nejaky "zmysel zivota", skus nejaku dobrovolnicku cinnost v oblasti, ktora ti je blizka, hoci len 1h do tyzdna ucit nejaku Ukrajinku slovencinu, alebo skus v nejakom centre v okoli sa poinformovat, ak mas napr vztah k detom....
ako si na tom so svojou rodinou a vztahmi v nej?

marca12
1. jan 2023

Nevsimla si si,ze zijeme v 21.storoci a nazor,ze psychológ je pre blaznov je tak zastaraly a hlupy? Vsade sa teraz hovori o pomoci psychologa. Je to clovek,ktory ta vypocuje,moze ti pomoct ukazat smer,nakopnut ta. Necakaj,ze vyriesi tvoje problemy za teba,ale bude pre teba barlickou a oporou. Dnes uz pomaly kazdy druhy chodi ku psychologovi. Nie je to ziadna hanba. No ty radsej premrhas roky zivota v posteli s nazorom,ze psycholog je pre blaznov? Najskor chod na prehliadku k obvodnej. Treba jej povedat,co sa ti deje,spravi odbery krvi,posle ta na dalsie vysetrenia,ak sa nic nenajde naozaj skus psychologa. Nenechaj to zajst daleko. Teraz si este vies pomoct,no ak upadnes hlbsie do apatie,uz si nebudes sama vediet pomoct,stratis volu zit. Drzim palce

rachelkk
1. jan 2023

@h2 psychologovia sú tak vytazení že dostane termín na máj . V rodine máme psychológa .Takze skôr by som odporúčala nejaky kurz , niečo čo ťa nabudí. 🙂

gertrudaosem
1. jan 2023

@kittykat22 aha, čiže každoročne znamená kedykoľvek keď ti je zle. O preventivke viem, len som nepochopila "každoročnú" ďakujem za vysvetlenie

gertrudaosem
1. jan 2023

@drzaopica ja nemám malo spánku 🤣

martul
1. jan 2023

Odkedy chodia k osycjatrovi blázni?!
Akože prepáč, toto si si mohla odpustiť.

martul
1. jan 2023

A možno si len darebná, škoda držať miesto u doktora tomu, čo to naozaj potrebuje.
Ostatným babám sa ospravedlňujem, ale autorka na riadne naštvala s tým psychiatrom, by som jej dopriala starať sa o takeho človeka, hneď by vedela čo s voľným časom.

drzaopica
1. jan 2023

Napíš svoj deň čo robíš, ako pracujes..jeden deň rezim

autor
1. jan 2023

@martul všade to tak je že k psychiatrovi chodia chorí ľudia tak som si myslela že funguje len čo sa týka chorôb psychiky

autor
1. jan 2023

@drzaopica ráno vstanem dám si kávu najem sa som na mobile , jem potom zase jem a idem do práce a keď prídem z.nej tak spím

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
martul
1. jan 2023

A kto je blázon?!
Doslova si napísala, že nie si blázon keď ti baba odporučila psychiatra. Bola som do rána pri mame namiesto pri svojej rodine lebo nevládala žiť, dýchať také ataky mala. Psychiatrovi chodíme každé 2 týždne! Podľa teba je blázon?! Nie, je chorá hlava jej funguje na 100percent.
Ale choď možno ty si tá pravá podľa teba.

h2o2
1. jan 2023

Moja švagrina je psychicky chorá a spravala sa ako blázon keď rozkopala lavice v kostole. Keď berie lieky ako má je uplne normálna, chodi do práce, stará sa o otca a pečie úžasné torty. Keď bola po dovolenke OK doktorka jej povedala že nech si zníži lieky a zase sme za týždeň volali zachranku .

cubos
1. jan 2023

Ahoj, z manželom sme to mali podobne.
Pracujeme na tri zmeny, 5 rokov sme v rovnakom závode a naš život sa zo dňa na deň stál rutinou.
Priznám sa tažko sme sa dostáli z toho lebo to bolo už aj o zvyku.
Dôležité bolo si uvedomiť že niečo nie je v poriadku, ty si si to taktiež uvedomila, to je super.
Plán sme mali no išlo to tažko, pomohlo nám že po príchode z práce sme popili spoločnú kávu, dohodli sme sa kde pojdeme a išlo sa.
Boli to krátke trasy, npr prechádzka, káva do kaviarne, sadnúť si na lavičku do mesta a tam sa rozprávať.
Časom sme prišli aj na to že je potrebné zmeniť prácu lebo ona na nás vplívala zle.
Keď chceš zmenu tak treba asi fakt od koreňa zmeniť.
Skús aj vitamíny, nemyslim si že je depresia v otázke no nie som odborník.
Skôr si myslim že potrebuješ vyjsť zo svojej komfortnéj zóny a robiť veci ktoré bežne nerobievaš. 🙂
Držím palce nech sa z tohto rýchlo dostaneš, bude to boj ale zvládneš to 😊

Strana
z2