Leukocytóza
Ma niekto skusenost s leukocytozou? Ako prebieha vysetrenie leukocytozy na hematologii? Kto s tym ma skusenost?
@zuzana9415 to mi len kamoška povedala ze ju poslala ja som bola na odber kosť drene ale ja mam niečo ine
@zuzana9415 pýtala som sa jej kvôli slezine a orgánom ale u vás to nemusí byť je to individualne
@zuzana9415 no oni vám to miesto úmrtia v pachu brali mi z zadu z panvy injekcia nebolelo to je taka dlha ihla aké ten ster z kostí kričala som na čele oddelenie uspať sa nedá ale záleží kam idete mbe to neumožní musela som vydržať potom cca 3 dní ma bolela noha a kríze potom to preslo
@zuzana9415 ja som bola v Košiciach na hematologii
Normalne pojdes na hematologiu, urobia rozbory poriadne, rozsirene (aj na zaklade rozhovoru, priznakov inych atd). A o ostatnom budete potom podla vysledkov debatovat s hematologom. Mne nerobili nic. Isla som na infekcne, orl, zubar, a kezde aj uzlinovy syndrom mam, tak na sono... nic viac. Keby som mala nejake parametre v krvi "inak", pripadne uzliny by sa napr za pl rok zdvojnasobili (tak to povedala dr, podla mna divne), isla by som na biopsiu alebo vybratie.
Kostnu dren urcite neodoberaju standardne, tak si pockajte najprv na to vysetrenie.
@zuzana9415 hej som v pohode beriem tabletky ale nezúfajte možno vám nič neje a tu kostnej drene berú len keby ste malý vysoké alebo nízke krvné doštičky vy to nemáte dokt vám povie vysvetli všetko nebojte bude dobre
@zuzana9415 a ak môžem vedieť boli velmi zvysene trombózy a leukoak nie nie ja som mala 800 krvných dosticiek leuko som mala zvysene kvôli zlcniku
@zuzana9415 a ste si istá ze vás nič nebolí ako ci nemáte niekde zapal lebo aj z toho to môže byt
@zuzana9415 hm tak to bude potom v ematologicke držím prsteky nech he všetko dobre
@zuzana9415 a mate spravu doma keď áno doštičky sú vyznačené PLT

@zuzana9415 hm štím zrovna nemám susenost ale ja som bola z dostickami neje to nič hrozné dokt obj na odb krvi cca 4 ampulky a keď bude výsledok pôjdete k nej priehľadné si vás a pošle na ČT aspoň kamoška mi tak povedala