icon

Lexaurin - vysadenie

pekerman
20. júl 2022

Ahojte.🙂 Vysadzujem Lexaurin ktorý beriem už snáď 5rokov. Posledne 4 pravidelne, najvyššiu davku som mal asi 6mg denne, vo väčšej pravidelnosti som bral 3mg a posledný rok 1,5 pred. Momentalne som z 1,5 na 0,75 teda na polovicke z 1,5 asi mesiac. Abstinenčné príznaky mám, su v pohode nakoľko fyzickú aj psychickú bolesť ako následok vysadenia pretrpim akúkoľvek, nakoľko aj za cenu smrti som rozhodnutý to úplne vysadiť. Liečim sa na úzkosť, paniku a depresiu. Zmenil som radikálne životný štýl posledne obdobie. Straší ma ale možnosť epilepsie. Otázka je- Nakoľko je možné že by som ju dostal? Lekarka mi povedala že je to možné pri vysadzovani.
Má s tým niekto skusenosti? Ďakujem 🙂

Strana
z2
29467
25. júl 2022

@vanda323 a chcem sa spitat beriete aj AD ak áno tak aké.

pekerman
autor
12. aug 2022

Už som na stvrtinke ( 0,3) štvrtý deň 🙂

lucia851
12. aug 2022

@pekerman super

pekerman
autor
20. sep 2022

Vysadené, som týždeň bez a citim sa oveľa lepšie než s lexaurinom. Ale bolo to peklo to vysadzovanie. Neprajem nikomu. Fakt horor.

evina1111
11. feb 2023

@pekerman
Ahoj ja mam presne to isté a tiez som na 0,75mg a kupila som si tabletky persen ako nahradu uzivam rano a vecer no chcem uplne vysadit ten lex.len v poslednej dobe sa mi stava ze zaspim a prebudim sa akoby uplne dezorientovana a s busenim srdca a este sa cela trasiem,trva to len par minut ale strasne sa toho bojim tak pijem vela vody.neviem ci to ma priznaky vysadzania toho lex.

cuperka
20. aug 2023

Ja užívam Lexaurin 15 rokov zo začiatku 3x denne postupne sa dávky znižovali a keď mi bolo už dobre prestala som ho užívať ale vždy sa mi to ale vrátilo, doktorka mi nasadila spitomin a užívala som ho s lexaurinom a postupne vysadila všetky lieky ako bolo mi dobre nejaký čas ale zase som do toho spadla a neviem čo stym

hladamematku
20. aug 2023

@evkakorcek z liekov na depresiu si skončila na protidrogovom???čo tu klameš!!!! Nie je to biologicky možné. To nie sú benzace.

evkakorcek
20. aug 2023

@hladamematku a kto si ty, že ma obvinujes, že klamem!!!! Ja som skončila na detoxe a protidrogovom. A nám popiči zážitky

evkakorcek
20. aug 2023

@hladamematku a áno sú to benzodiazepaminy, ktoré má tam priviedli
Si prečítaj letáčiky od xanaxu, lexaurinu, alventy....atd

hladamematku
20. aug 2023

Bože jedna tu už šíri bludy, potom jasné že na Slovensku sa každý zabíja alebo chlasta a nelieči sa normálne. Antidepresíva nespôsobujú závislosť, v modernom svete patria pod neurologické lieky kt menia hormóny v mozgu a kontakt medzi synops. Potom je to čo som šokovaná kolkoo ľudia berú ako neurol,lexaurin, obvodaci to predpisujú vo veľkom spôsobuje to závislosť je to silné svinstvo a odporúča sa na preklenutie najhoršieho ( niekto umrie, alebo sa zrutite) skúsila som 20 rokov dozadu 2 krát nahradila som bylinnymi cajmi, lekárka mi to ironicky zapísala do karty. Nikto to do mňa nedostane kým nebude najhoršie, aj pred operáciami som odmietla. Sú to drogy. ale nie antidepresíva!!!! Tie správne u správneho lekára vám môžu pomôcť, polka mojich kamaratiek tým prešla, dokonca v rodine po rozvode ženy. Mám vzdialeného pribuzneho žije v Čechách, chová sa ako psychopat prezradil mi že dva krát denne je neurol. Čo je návykovka. Ja si neviem predstaviť stav jeho nervovej sústavy a takým psychiatrom by som vzala licenciu!!! Je výbušný, divny, rýchlo rozpráva, ustráchany, negatívny, neschopný pracovať, nevie sedieť len chodí....neberie antidepresíva!!
Toto je strašne. Ja kedy môžem vtedy siahnem po bylinkách a nedám na to dopustiť na bylinkách som prešla všetky úmrtia a tragédie a ide sa ďalej. Kamarátky zdravotnícky si bežne dávajú neurols je miz zle aki sme sprostí ako krajina.namiesto aby si ľudia dali anridepr. A chodili na terapie a zmenili život tak droguju!! Buď chlastaju alebo jedia benzace...čo sú všetko akceptované drogy spoločnosťou.

hladamematku
20. aug 2023

@evkakorcek nie z antidepresív!!!!! Nesir bludy!!!!

hladamematku
20. aug 2023

@evkakorcek alventa je benzace???? Ach jaj tebe nikto nepomoze alventa je liek schvaleny na chronicku bolesť spôsobenú nadmernou reakciou centr. Nerv. Sústavy...to že si tu niečo nezvládla nehadz na lieky ktoré desiatky rokov zachraňujú životy, polka ľudí okolo mňa kvalitné žije vďaka antidepr. Aj ich vysadili. Siris strašne bludy, alventa je jedna z najl. Antidepresíva, predpisujú ich deťom a dôchodcom 😅. Benzace ťa intoxikovali, nemala si ich jesť v pribalivom letáku je pravda!!!

evkakorcek
20. aug 2023

@hladamematku ty si mimo. V kombinácii s nejakym benzakom je to "dobré" combo. A dôrazne upozorňujem Nedehonestuj moju skutočnosť ktorú som zažila

levvmysacejdiere
25. júl 2024

@pekerman ahoj,ja beriem uz rok 3mg lexaurin denne a citim sa velmi zle ,davam si polku na obed a potom polku vecer,ale rano sa zobudzam lebo mi je velmi zle na srdce ,velmi rychlo mi busi a bojim sa ze sa mi nieco stane,lex je dobre svinstvo a chcem ho uz prestat brat,ako si dokazal sa tej zavislosti takmer zbavit?porad mi lebo mne je velmi zle ked si ho nedam a nie som schopna ani hovorit s nikym,ja tiez vela sportujem na bicykli ale skusala som aj vela behat na bicykli az do vecera a nedat si tu druhu polku ale nedalo sa to a citila som sa velmi nepokojne a zle.Porad mi prosim ta ako sa ti podarilo znizit tu davku iba na tolko malo ked si bral na zaciatku az 6mg?porad mi ,ja nechcem brat antidepresiva ja nie som depresivny clovek ale uzkostlive stavy mam.Lucia

chiarabarbora
20. jan 2025

@evkakorcek ahoj prečo C vitamín do žily. Začínam po roku vysádzať 3 mg lexaurinu.
A chcem si dať pomôcť infuzkami do žily u obvodnej. Teda prečo to Cecko prosím ťa ? Ďakujem

chiarabarbora
22. jan 2025

@levvmysacejdiere ahoj dostala si už odpoveď na to ? Ja som 3 deň na trištvrtke čize namiesto celej beriem tri štvrte ale fakt cítim aj tú štvrťku.
:/ býva mi presne tak ako aj ty popisujes

marek775
3. máj 2025

@pekerman epilepticke zachvaty hrozia pri nahlom vysadeni alebo vyraznom znizeni vysokych davok. Tvoje davky neboli take vysoke. Postupne, opatrne vysadzanie, je to najlepsie, consinmohol urobit. Drzim ti palce.

Strana
z2