icon

Liečba blokády krčnej chrbtice

jessi06
2. aug 2025

Ahojte niekto z podobnym problémom? Mávali ste bolesti aj závrat? Mam aj svalovej spazmy a strašne ma boli krk. Akú ste mali liečbu?

krasneleto
2. aug 2025

@jessi06 napravac

oriesocek
2. aug 2025

Mäkké techniky, sucha ihla, plynové injekcie, ultrazvuk, laser, mydocalm (tabletky na uvoľnenie svalov), revitanerv - to je B komplex, atd

jessi06
autor
2. aug 2025
@krasneleto

@jessi06 napravac

@krasneleto bola som no stále to trvá asi mi masáž neurobila dobre

jessi06
autor
2. aug 2025
@oriesocek

Mäkké techniky, sucha ihla, plynové injekcie, ultrazvuk, laser, mydocalm (tabletky na uvoľnenie svalov), revitanerv - to je B komplex, atd

@oriesocek tie injekcie kto vypisuje??

oriesocek
2. aug 2025
@jessi06

@oriesocek tie injekcie kto vypisuje??

@jessi06 rehabilitacna lekárka. Aj od bolesti, to ti dá aj všeobecná niečo. Všetky rehabky - tie plynové sa taktiež aplikujú v rehabilitačných centrách na ovolnenue. Za mňa je super nejaky dobry fyzioterapeut - tam mi zase robili tie mäkké techniky, sucha ihla na teigger pointy, spszmy ti uvoľní dobrá fyzioterapeut rovnako, obstreky dáva neurologicka

jessi06
autor
2. aug 2025
@oriesocek

@jessi06 rehabilitacna lekárka. Aj od bolesti, to ti dá aj všeobecná niečo. Všetky rehabky - tie plynové sa taktiež aplikujú v rehabilitačných centrách na ovolnenue. Za mňa je super nejaky dobry fyzioterapeut - tam mi zase robili tie mäkké techniky, sucha ihla na teigger pointy, spszmy ti uvoľní dobrá fyzioterapeut rovnako, obstreky dáva neurologicka

@oriesocek ďakujeme za vašu odpoveď

aurinia
Autor odpoveď zmazal
anonym_f32a14
Autor odpoveď zmazal
justina2311
Autor odpoveď zmazal