Liečba kĺbu vlastnou krvou
Ahoj,som mesiac po uraze kolena a na MR mi okrem ineho zistili poskodenie chrupavky druheho stupna. Ortoped mi navrhuje liecbu vlastnou krvou..je este mozne podavat injekcie Sinovial,co je kys.hyaluronova este s niecim...tvrdi,ze si mam vybrat...vtipne ☹ Tak som googlila a googlila,ale nikde som sa nedopracovala k nazorom a hlavne skusenostiam pacientov.
Tak vas poprosim,ak ste takuto liecbu niektora absolvovala,o par riadkov.. Vdakaa 😉
P.S. Viem,ze je to draha liecba a viem,ze proces opotrebovania chrupavky sa da len spomalit,nie vyliecit.. ☹
je to neprijemne pichanie ako je jablčko a priehlbinka ale da sa to zvladnuť.....skuseny ortoped vie kde a ako pichnuť..
ani ja som na nikoho nenatrafila ...či to niekto skusil pekny deň
@matkamirko ...ach jaj..no chrupavka sa udajne neda liecit,kys.hyaluronovou a aj krvou sa daju len spomalit degenerativne procesy,opotrebovavanje chrupavky dalej..mne na to prisli nahodou pri uraze...tak ved uvidis,mozno ti to tiez poradi,potom daj vediet..a drzim palce..
@victory1 urcite dam vediet, do 23.2. ma dovolenku, potom sa chcem objednat. Drz sa aj ty 🙂
@matkamirko budem rada,ked sa ozves,ja zacinam zajtra rehabilitacie, potom mam kontrolu 4.3. a dovtedy si to mam vraj premysliet..
tiez som po operacii a ponukaju mi liecbu vlastnou krvou, chcem sa spytat ci ste je absolvovali a s akym vysledkom, dakujem

ahoj ja som vybrala injekcie kys.hyaluronovej 6 davok a je mi podstatne lepšie, tiež mi navrhli liečbu vlastnou krvou, ale bolo to podstatne drahšie tak som si vybrala lacnejšiu liečbu..Koleno citim aj si rychle čupnem, kľknem a pri zmene počasia....už to nieje ako niekedy davam pozor pri určitych ukonoch..
Držim palce