icon

Liečba rakoviny pľúc - Ohňovec - Phellinus linteus, Trúdnikovec pestrý - Trametes versicolor

spuntikmathiasko
19. máj 2014

Prosim Vas mojmu tatinovi diagnostikovali rakovinu pluc. Ma niekto z Vas skusenost s tymito liecivymi hubami pri liecbe rakoviny. Vdaka

kyanisk
19. máj 2014

Treba vyskušať produkty Kyäni. Viac info na: kyanisk@post.sk

veryhappy
19. máj 2014

Pozri www.autopatie.cz, teraz som bola na kurze a su pekne vysledky s liecbou aj rakoviny pluc...

spuntikmathiasko
autor
19. máj 2014

@kyanisk
@veryhappy dakujem baby, ale mna priamo tieto huby zaujimaju.

jankalin
19. máj 2014

http://www.lpr.sk/poradna/
http://www.nvr.sk/osveta/poradna/?start=24
Ahoj, skús sa informovať na vyššie uvedených linkoch, pracujú dosť rýchlo, hlavne ten druhý link a hlavne sú to odborníce - onkológovia. Veľa šťastia a držím palce tatinovi.
Prikladám jednu radu, čo som nedávno našla ohľadne používania húb v onkológii.
Dobry vecer,chcem poprosit o nazor na uzivanie vitaminovy doplnok--PODKOVICNIK,HUBA...pri ochoreni mozgu,oligodendrogliom gr II u muza momentalne40 rocneho.Je 5rokov od odoperovania ale momentalne nastala recidiva ochorenia,tak preto ma napadlo ci to ma vyznam v takomto pripade.Este som dostala ponuku v bio predajni marhulovy olej ,ze ten ma velke protirakovinove ucinky.Rada by som pocut nazor od vas,ved viac hlav viac rozumu.A rovno a priamo mozte napisat aj moznost,ze je to uz zbytocne ze je to len o biznise,myslim aj na tuto moznost,pracujem v nemocnici ----aj s onkologickymi pacientami.Takze kludne hovorte od srdca,chcem sa len uistit v mojom nazore.DAKUJEM KRASNE ZA ODPOVED.

GABRIELA26.02.2014 (19:26)

Odpoveď:
Pozdravujem,
uvedené látky v žiadnom prípade nemajú miesto v medicíne založenej na dôkazoch.
lukačko.
MUDr. Pavol Lukačko

spuntikmathiasko
autor
20. máj 2014

@jankalin No to ja viem, ze tieto huby nemaju miesto v medicine zalozenej na dokazoch, nakolko neboli s nimi robene ziadne studie (klinicke ani epidemiologicke). Zaujimali ma skor nazory ludi ak to niekto uzival. Vies bylinky tiez nemaju miesto v medicine zalozenej na dokazoch a ja osobne nedam na palinu a trezalku pri hociakych zaludocnych problemoch dopustit. Ale kazdopadne dakujem za reakciu a hlavne za tie dva linky, lebo istotne vyuzijem ked budem chciet odkonzultovat veci ohladom liecby u ocina. Dakujem

betka81
21. máj 2014

ahoj ja sa zaujímam o alternatívnu medicínu a ak ste poculi o kyani tak je to čisto prírodný produkt z aljašky(Kyäni znamená Silná medicína a toto slovo pochádza z nárečia pôvodných obyvateľov Aljašky.
• Príbeh Kyäni sa začína na Aljaške, kde zakladatelia tejto spoločnosti, Dick a Gayle Powellovci, narazili na aljašskú čučoriedku, o ktorej sa neskôr dozvedeli, že sa taktiež nazýva „Ky-äni“.
• Počas pobytu na Aljaške stretli výskumníka, ktorý skúmal aljašské kmene a fascinovalo ho, akému výnimočnému zdraviu sa títo ľudia tešia. Spomínaný výskumník zistil, že tento kmeň nemal žiadne pomenovanie pre choroby srdca, rakovinu, diabetes a iné bežné ochorenia a nadobudol presvedčenie, že nutričná bohatosť zloženia stravy tohto kmeňa prispieva k výnimočnému zdravotnému stavu týchto ľudí žijúcich v mimoriadne nehostinných podmienkach. Výskumník ďalej spozoroval, že príslušníci kmeňa pravidelne konzumovali divo rastúce aljašské čučoriedky a v prírode žijúce aljašské lososy.
• Powellovci, inšpirovaní túžbou priniesť tieto kľúčové prísady do stravy ďalších ľudí, rozpovedali svoj príbeh rodinám Hansenovcov a Taylorovcov. Spojenie spomínaných troch rodín neskôr viedlo k vzniku spoločnosti Kyäni.) a uz pomohol zlepšiť výsledky aj ludom s rakovinou, posielam vam link zaujímavý na čítanie a táto latka sa nachádza tiež v nasich produktoch
http://www.moje-pravdy.cz/zdravi/sebelecba/1000... kludne si pozrite a rada Vám zodpoviem aj ďalšie otázky a poskytnem komplexne informácie 🙂 Táto látka sa nachádza v našom Nitro FX môžte ma kontaktovať tu cez forum alebo mailom betka@gmx.de

spuntikmathiasko
autor
21. máj 2014

@betka81
@kyanisk Baby kde sa to da kupit, alebo objednat?

betka81
22. máj 2014

Aj u mna ak by ste kceli mozte si to objednat na https:/ratkovska.kyani.net zaregistrujte sa ako zakaznik vyjde to lacnejsie ak si to nastavite pravidelny odber,pretoze jedenkrat je malo.ak by vas cokolvek zaujimalo kontaktujte na rada zodpoviem

spuntikmathiasko
autor
22. máj 2014

@betka81 ok vdaka zatial.

kyanisk
22. máj 2014

Kyäni produkty je možné kúpiť buď cez distribútorov spoločnosti Kyäni Inc. alebo sa to už objaví aj občas v lekárňach a obchiodoch so zdravou výživou a pod. Najlepšie je kontaktovať distribútora Kyäni Inc. a informovať sa o možnostiach, ktoré spoločnosť ponúka.
Viac info na: kyanisk@post.sk

spuntikmathiasko
autor
2. feb 2016

@kyanisk
@betka81
@jankalin
@veryhappy Baby tak Ohňovec - Phellinus linteus na 100% pomaha.

silvicka247
3. feb 2016

@spuntikmathiasko vyliečil sa?

spuntikmathiasko
autor
3. feb 2016

@silvicka247 Vyliecit sa nemohol ☹ (4 stadium ), ale zo 4 mesiacov su 2 roky. Samozrejme chodi stale aj na chemo a mame aj vysledkami potvrdene, ze ked ho nebral boli horsie ako ked ho bral (mal totiz obdobie, ze odmietal vsetko a vtedy vysadil aj tuto hubu).

simonazh
18. sep 2020

@kyanisk ahoj čo všetko ponúka stránka sú to nejaké produkty?