icon

Liečba tlaku, úzkosti a panických atakov

7. okt 2025

Ahojte je tu niekto kto sa lieci na tlak a k tomu ma uzkosti a panicke ataky ?? Ako to zvládate ?

anonym_a10d49
7. okt 2025

je ich tu veľa. väčšinou aj s AD

anonym_c3960c
7. okt 2025

@anonym_autor antidepresiva, psychoterapia, rozne uvolnovacie cvicenia,
pocas ataku napr dychanie 4--7-8 ...

catita
7. okt 2025

@anonym_autor urcite by ti pomohli prirodne produkty na uvolnenie a tiez na podporu mozgu.. zlepsia spanok, su to prirodne antidepresiva a dalsie vyzivia mozog a odstrania skryte zapaly.. napis mi, ak mas zaujem o viac info

autor
8. okt 2025
@catita

@anonym_autor urcite by ti pomohli prirodne produkty na uvolnenie a tiez na podporu mozgu.. zlepsia spanok, su to prirodne antidepresiva a dalsie vyzivia mozog a odstrania skryte zapaly.. napis mi, ak mas zaujem o viac info

@catita ake prírodné? Depress alebo persen ?

katarinaschober
8. okt 2025
@catita

@catita to som aj ja zvedava ake prirodne antidepresiva

slnecnica30
2. nov 2025
@katarinaschober

@catita to som aj ja zvedava ake prirodne antidepresiva

@katarinaschober asi myslela MLM 😂

denithestrange1993
2. nov 2025

@anonym_autor zalezi od miery priznakov. Lahke stavy sa daju liecit dychovymi cviceniami a zmenou zivotospravy,ak sa vsak jedna o poruchy so spankom,zhorsenou koncentraciou,depresivnymi stavmi vtedy smer psycholog,psychiater. Nie si prva ani posledna

anonym_6b2cf7
1. dec 2025

Mam silne uzkostne stavy, myslite že mi obvodna moze dat PN na dlhsiu dobu?

catita
3. dec 2025
@anonym_autor

@catita ake prírodné? Depress alebo persen ?

@anonym_autor mne pomahaju safranove tablety