Liečba tlaku, úzkosti a panických atakov
Ahojte je tu niekto kto sa lieci na tlak a k tomu ma uzkosti a panicke ataky ?? Ako to zvládate ?
@anonym_autor antidepresiva, psychoterapia, rozne uvolnovacie cvicenia,
pocas ataku napr dychanie 4--7-8 ...
@anonym_autor urcite by ti pomohli prirodne produkty na uvolnenie a tiez na podporu mozgu.. zlepsia spanok, su to prirodne antidepresiva a dalsie vyzivia mozog a odstrania skryte zapaly.. napis mi, ak mas zaujem o viac info
@anonym_autor urcite by ti pomohli prirodne produkty na uvolnenie a tiez na podporu mozgu.. zlepsia spanok, su to prirodne antidepresiva a dalsie vyzivia mozog a odstrania skryte zapaly.. napis mi, ak mas zaujem o viac info
@catita ake prírodné? Depress alebo persen ?
@catita to som aj ja zvedava ake prirodne antidepresiva
@catita to som aj ja zvedava ake prirodne antidepresiva
@katarinaschober asi myslela MLM 😂
@anonym_autor zalezi od miery priznakov. Lahke stavy sa daju liecit dychovymi cviceniami a zmenou zivotospravy,ak sa vsak jedna o poruchy so spankom,zhorsenou koncentraciou,depresivnymi stavmi vtedy smer psycholog,psychiater. Nie si prva ani posledna
Mam silne uzkostne stavy, myslite že mi obvodna moze dat PN na dlhsiu dobu?

je ich tu veľa. väčšinou aj s AD