icon

Liečba zarasteného palca na nohe

27. máj 2025

Ahojte, trpim tym od puberty. 3x mi ho strhavali na chirurgii, od puberty navstevujem pedikuru. Nepomaha. Momentalne ho mam zapaleny, bolavy, krvacajuci. Mam strach aj z otravi krvi, myslite, ze u medicial.pedikurky nic nehrozi? Mate skusenosti, co by mohlo pomoct? Plastika nech.lozka? Som v zufalom stave. Nonstop riesim len palec.

ovaaa
28. máj 2025

Toto isté mal aj syn s rozdielom, že sme to chirurgicky neriešili. Pomohla mu medicínska pedikúrka, ktorá mu to ošetrila a dala mu na necht povrchovú pevnú drôtovú sponu na mieru, ktorá mu tvarovaná necht smerom hore. Raz za mesiac mu ju vždy stiahla, upravila nechty a cca za 3 -4 mesiace sa mu to napraviol a nech mu rastie dovrchu.

banalu
28. máj 2025

Medicinska pedikura urcite pomoze. Lebo chirurgicky sa tvar nechtu nezmeni, oni len odstrania akutny problem a ked nechet dorastie v rovnakom tvare, si tam kde predtym. Mne pomohla spona a zbrusovat aby nebol taky tvrdy. Taktiez siroke topanky - barefoot idealne.

autor
28. máj 2025
@ovaaa

Toto isté mal aj syn s rozdielom, že sme to chirurgicky neriešili. Pomohla mu medicínska pedikúrka, ktorá mu to ošetrila a dala mu na necht povrchovú pevnú drôtovú sponu na mieru, ktorá mu tvarovaná necht smerom hore. Raz za mesiac mu ju vždy stiahla, upravila nechty a cca za 3 -4 mesiace sa mu to napraviol a nech mu rastie dovrchu.

@ovaaa mam 3spony za sebou. Nepomohli😩😔

autor
28. máj 2025
@banalu

Medicinska pedikura urcite pomoze. Lebo chirurgicky sa tvar nechtu nezmeni, oni len odstrania akutny problem a ked nechet dorastie v rovnakom tvare, si tam kde predtym. Mne pomohla spona a zbrusovat aby nebol taky tvrdy. Taktiez siroke topanky - barefoot idealne.

@banalu 13r nosim barefoot, 3spony som mala.nic😩😔

kristina_969
28. máj 2025

Ahoj, kľudne mi napíš 😊

autor
28. máj 2025
@kristina_969

Ahoj, kľudne mi napíš 😊

@kristina_969 vies mi poradit/pomoct?

kristina_969
28. máj 2025

Áno viem som zdravotná sestra 🩷 s týmto som sa stretla už niekoľkokrát 😊