Liečim sa u pána Dedíka 2. týždeň na akné a zhoršuje sa mi to. Čo robiť?

andrea4444
21. sep 2013

Chcela by som vedieť, či je to správny priebeh a mám vydržať, alebo s tým mám "seknúť". Ďakujem ☹

katka1981
21. sep 2013

neviem cim ta lieci, ale je bezne, ze ked sa liecis bylinkami, homeopatickymi kvapkami a podobne, ze telo sa zacne cistit a stav sa prechodne zhorsi. Ja by som urcite vydrzala. A ked ti to nepomoze, posli mi IP, poradim ti ako som sa zbavila akne ja. (nic nepredavam, nic komercne neboj)

nelajsia
22. sep 2013

jednoznačne vydržať, keď sa telo zbavuje jedov, ktoré sa ukladali dlhšiu dobu, tak reaguje opačne, ako by sme čakali a kožné problémy je nutné liečiť zvnútra - vyčistiť črevá, jesť ľahkú stravu, správne kombinovanú ,čo najmenej mäsa, bielej múky a výrobkov z nej, žiadny biely cukor!!!žiadne sladené nápoje- odporúčam cvičiť 5 tibeťanov, pôsobia očistne a regenerujúco na bunky, netreba sa ľakať reakcií.... hlavne veľa piť čistej vody, bylinkové očistné čaje ako pŕhľava, nechtík lekársky, praslička - je nutné pomôcť obličkám, ktoré detoxikujú organizmus, ak je telo preťažené, nevládzu obličky pracovať a tak sa telo zbavuje toxínov z metabolizmu aj pokožkou... ja odporúčam pôst na spln a nov, pri nove telo krásne detoxikuje, zbavuje sa kadejakého odpadu z tela....želám úspech a trpezlivosť, odmenou bude krásna pokožka, dobrý zdravotný stav a mnoho energie životnej

tinki
22. sep 2013

Dva týždne sú veeeľmi krátka doba na to, aby sa už objavil liečebný proces. Musíš vydržať..Tak najkôr o mesiac môžeš očakávať niečo pozitívne..
V podstate, ak sa ti to zhoršuje, tak je to dobré, telo vyplavuje to zlé. Čiže nastala správna reakcia..