icon

Liek Mirzaten - skúsenosti

amajlik
24. aug 2023

Zdravím. Dnes som dostala nový liek od psychiatričky MIRZATEN na nespavosť + depresia. Ale ja som hlavne potrebovala na spanie lebo vôbec nespím. Tak mi predpísala toto.
Aké máte s tým liekom skúsenosti.
Vďaka

Strana
z2
marianarem
24. aug 2023

@amajlik Mam skusenosti take, ze ano uspava. Ja som ho kedysi tiez zacala brat kvoli nespavosti a ucinkoval tak, ze som si dala pol tabletky a zobudila som sa o 10 hodin na budik 🙂 Keby som nemusela niekam ist na presnu hodinu, tak spim este dlhsie.

amajlik
autor
24. aug 2023

@marianarem tak to som rada, ale ževraj sa priberá z neho...pravda?

marianarem
24. aug 2023

@amajlik Tak to ano (neviem ci to je dobra alebo zla sprava). Ja som pribrala aj viacero inych ludi co poznam. Zvysuje chut do jedla.

amajlik
autor
24. aug 2023

@marianarem no to mi bolo povedané tak preto sa pýtam ...bože a teraz som ako tak schudla...a to veľa mám očakávať na váhe 🤦‍♀️😃

hankab
24. aug 2023

@amajlik spi sa po nom velmi dobre, po prvej tabletke mi po 10 minutach klipkali oci a skoro som zaspala na kuchynskom stole 😁 casom sa to upravilo a stale po nom dobre spim, ale aj sa trochu tazsie rano vstava. Pribrala som cca 7kg za 2 roky uzivania, ale zaroven velmi pomohol.

taynee
Odpoveď bola odstránená
marianarem
24. aug 2023

@amajlik Tak takto, samotny liek nesposobuje ziadne nadmerne ukladanie tuku, len zvysenu chut do jedla. Ak sa ustrazis, tak nepriberies. Ja som sa vtedy nejako nestrazila a pribrala som 8kg za asi 3 mesiace, cize dost. Ale potom sa to uz zastavilo a neskor som aj schudla este viac nez som pribrala. Proste si straz jedlo, nedavaj si viac ako teraz. Ona ta zvysena chut by zase nemala byt nastalo, u mna sa to po tych par mesiacoch znormalizovalo.

amajlik
autor
24. aug 2023

@hankab a žalúdok tá nebolel?

amajlik
autor
24. aug 2023

@marianarem diky, potešila si ma 😃

miamia04
24. aug 2023

@amajlik na spanie je výborný, len sa ťažšie stáva po ňom, ako píšu dievčatá vyššie, spala som do 10 tej hodiny.

lucia851
24. aug 2023

@amajlik ja som ho brala pár dní ale stačilo mi ja som spala celé dni z neho a nie len v noci.si pýtaj radšej tritico

natalusiiik
24. aug 2023

Za mna hroza, tak silny liek a to som brala najnizsiu davku a to trpim nespavostou jak svina.. normalne som si po tomto lieku nepamatala ani co som robila cez den, fyzicky som bola hore ale myslou akoby som stale spala, nepamatala som si normalne cely den v praci, len z rozpravania kolegyn a to som v ten den soferovala auto! Hned som volala do ambulancie ze ho okamzite vysadzam! Plus ano pribrala som po nom, pretoze som si ani nepamatala ze som jedla rad radom vselico, sialeny liek z mojej skusenosti 😅😅😅😅

hankab
25. aug 2023

@marianarem neviem ci je to uplne pravda, ja jem rovnako ako predtym, ziadna zvysena chut a pribrala som aj tak. Aj doktorka ma na zaciatku upozornovala, ze mirzaten sposobuje narast hnostnosti.

amajlik
autor
25. aug 2023

@hankab a dosť si pribrala ak môžem vedieť...diky

hankab
25. aug 2023

@amajlik cca 7kg, ale predtym som mala 48 takze nic hrozne.. no aj tak mi chyba moja sthla postava 😁

amajlik
autor
25. aug 2023

@hankab a za aký čas si tých 7 kg pribrala

hankab
25. aug 2023

@amajlik asi v zaciatkoch uzivania, potom sa to uz ustalilo, ale je pravda ze si davam pozor, co zjem a neprepchavam sa. Sem tam si dam sladke, aj pizzu a vyprazane 2x do mesiaca.

miamia04
Autor odpoveď zmazal
miamia04
25. aug 2023

@hankab a už nie si z neho taká oťapená cez deň?

lusypinka
25. dec 2023

Dobrý deň chcem sa opýtať na mirzaten prvý krát idem užívať takéto lieky, ale začala som mať depresie, úzkosti a som dosť podráždená. Ako Vám pomohol, nebolo vám z neho zle, nebolelo vás brucho, vedeli ste fungovať mám tri malé deti a som na ne pol dna sama. Ďakujem za odpoveď

lucia851
25. dec 2023

@lusypinka ja som bola z neho úplne mimo podľa mňa to nie je správne ad na depresie a uzkosti

lusypinka
26. dec 2023

@lucia851 ako ste bola mimo, môžte bližšie, ďakujem

lucia851
26. dec 2023

@lusypinka úplne ospala stále som len spala z toho

lusypinka
26. dec 2023

@lucia851 a užívate ho stále ešte

lusypinka
26. dec 2023

@lucia851 a môžem vedieť koľko miligramovy beriete