Liek Provera
hojte.beriem liek PROVERA dr mi ho predpisala koli krvacaniu mimo cyklu mam brat 15-25 DC (3cykli)a po dobrati poslednej ma prist mrcha 28-30DC...no a teraz k problemu :prvy cyklus pohoda mrcha prisla 30DC s krcami ako hrom (to som cakala) teraz som dobrala druhy cyklus a 23DC a predposledna tabletka som pocitovala krce a vecer sa spustilo trochu krvy 24DC tiez a dnes 25DC Tiez....nieje to divne?? Tak skoro MRcha... nerozumiem tomu
Ahoj, mne provera práveže pomohla nemala som s ňou problém, dokonca tak dobre, že 2mes po jej vysadení som otehotnela 😉 nepribrala som z nej ani kilo skôr som schudla, no ja zase veľa cvičím
@mawka
@kuceravasue12 no uvidim co to spraví este keden cyklus si mam dat a potom mam vysadiť a pockat ako nabehne cyklus nez pomoci...ale toto ma zaskocilo ze napriek braniu mi prisli skorej
Bez liekov mavam tak 38 dňový
@mawka
@kuceravasue12 baby mali ste aj vedlajsie ucinky? Dobrala som poslenu 10tku cakam na ms (29 den)... Strasne ma bolia prsia pri dotyku a stale mam plny mechur
nemala som žiadne vedľajšie účinky

@zdenin mne provera poondila cely cyklus a este som fajnovo pribrala do obludnych rozmerov napriek normalnej strave a pohybu. nikdy viac.