LR aloe vera drinking gel a vyhádzaná pleť
Ahojte cca 2 týždne užívam gel aloe vera broskyna od LR. Par dni mam vyhadzanu pleť aj na lícach co som nikdy nemala. Neviem ci je to z toho gélu. Ci to radšej prestať brat alebo je to len znak toho ze sa telo čistí?
Ešte by ma zaujímalo. V júni som ho užívala tiež, po roku a pol sa mi konečne podarilo otehotnieť len som nevedela ze tehotné ho nesmú užívať a ja som si ho dávala a potratila som. Snažíme sa stále a neviem teraz kedy ten gel mam prestať užívať aby sa zas niečo nestalo.
Prestaň ho užívať hneď a stravuj sa zdravo. Na detox nie je potrebné piť takéto veci. Na detox má každé ľudské telo pečeň. Stačí mať správnu životosprávu bohatú na vitamíny, minerály, atd, pohyb a budeš fit aj bez kupovaných drinkov.
@claudi2011 moc týmto zázračným detoxom neverím.A aloe vera s príchuťou.🤦Nebolo by lepšie vsadiť na zdravú stravu,prípadne ak chces niečo intenzívnejšie tak ovocné zeleninové dni,hladovka jeden deň v týždni,je toho strasne veľa na nete,stačí si vybrať.A nemusíš mať obavy čo v prípade tehotenstva.
@claudi2011 ja som ho užívala 5 mesiacov vkuse, po potrate.. Pretože som bola pred tým hospitalizovaná a 57 dní vkuse na antibiotikách.. Po tom všetkom mi začali strašne padať vlasy a celkovo som chcela prečistiť organizmus a dať sa dokopy po tom všetkom.. Pomohlo..užívala som aloe so žihľavou. Ale ako náhle sme sa začali opäť snažiť aloe som prestala užívať.. Momentálne som v 14tt.. A od začiatku užívam z LR: colostrum a vitamínový sirup Víta activ.. Chvalabohu zatiaľ všetko ok 🙂
@claudi2011 Ahoj. Stretla som sa s viacerými takýmito prípadmi, kedy žena nemohla otehotnieť. Problém je často u nás vnútri. Samozrejme strava a voda sú alfa omega všetkého. Voda je to najdôležitejšie, čo musíme príjmať každý deň, preto by som sa vás spýtala, máte nejaký spôsob na filtráciu/úpravu vody? My máme doma celosvetovo najpredávanejší systém na úpravu vody E-spring, ktorý dokáže odfiltrovať všetky kontaminanty ako sú chlór, chlórové zlúčeniny, baktérie,olovo, ortuť, hrdzu, radon, antibiotiká, antikoncepcia.. atd. Toto je častým dôvodom prečo žena nemôže otehotnieť aj keď je podla lekárskych testov zdravá.

@claudi2011 je to znak čistenia, dokonca u niekoho môžu byť prvý týždeň aj hnačky.. Telo si zvyká a začína sa čistiť 🙂