Lúčivná kúpele

25. okt 2023

Niekto kto by mi porozprával o týchto kúpeľoch?Skúsenosti?Strava,ubytovanie,personál,procedúry?Či sa deťom zlepšil zdravotný stav....ďakujem

sweet20
25. okt 2023

nedavno tam svokor bol

zuzinabila
25. okt 2023

@sweet20 autorka asi mysli detske kupele

sweet20
25. okt 2023

@zuzinabila jaj.. som zle precitala.. ale tak vseobecne na lucivnu pocuvam len same chvali kedze muz pochadza zo svitu

lucyluska
25. okt 2023

Bola som tam po 9tich zápaloch pľúc. 2 mesiace. Dychali sme Vincentku v takej parnej miestnosti. Saunovali nás, oddychovali sme. Veľa na prechádzky po snehu. Škola a asi 6ti sme boli na izbe.
Pred 32r 😂

lulu2014
26. okt 2023

Kamoska chodi so synom uz cca 7rokov. Teraz ide posledny krat lebo ze to tam ide “dole vodou” ona plati za seba 1200e a musi zobrat sj stravu od nich. A ze aj sluzby ci stravovanie ide dole kopcom.
Inak synovi to pomaha.

ankapuska79
5. dec 2023

My sme sa odtial teraz vratili.cele zle.
Chodila som tam s prvym synom 10 rokov dozadu ,bolo fajn.
Teraz nic sa tam nezmenilo ,izby ,nabytok ,rovnaky.
Do izby ked som prisla smrad po starom chlapovi ,skoro som sa povracala.rovno som si pytala antibakterialny sprej na matrace,tie su bez chranicov takze uplne nehygienicke.vankuse tak smrdeli clovecinou ,ze som ich musela oprat cele v pracke .(ciste nemala na vymenu a ked doniesla z druhej izby smrdeli aj tie)
Ze 2 mesiace tam upratuje ale paplony a vankuse cistiaren nevideli.
Jedlo nedochutene,dcera sa liecila ,maly bol so mnou ako doprovod ,ked som ho chcela vziat na skupinovu inhalaciu ,musela som zaplatit 4€ (tam je tam 20 ludi) v podstate som zaplatila pre vsetkych ,ale kaslat na to ,ale najviac ma dozralo to ze som si dala zalezat aby sme tam isli zdravy.
Po 2 tyzdnoch som musela ukoncit pobyt ,pretoze sme tam schytali covid.ludia tam v jedalni kaslali ,deti kaslali ,namiesto toho aby sa izolovali veselo tam vsetko rozniesli,a liecebni je to jedno chcu iba zarobit , pretoze dokonca ubytovali chlapa na Topoly za 36€ na noc s covidom (nechcel nakazit doma rodinu tak isiel nakazit pol lucivnej)a veselo si chodil jest do jedalne.
Nemam na toto slov.po tejto skusenosti tam uz viac nepojdem,nieje to bezpecne a za tie peniaze (cez 1300€ za 21dni) si radsej prenajmem apartman pri mory ,alebo pojdem do penzionu do tatier .ludia su bezohladny a myslia iba na seba
To uz nie je liecebna iba pre deti,kedze tam otvorili aj ten rezort uz tam ide hocikto.
Takze vobec neodporucam

lenqua_12325
5. dec 2023

.

autor
13. dec 2023

@ankapuska79 my sme boli prvýkrát...s ubytovaním a stravou sme boli spokojný jediné čo ma mrzelo bola tá chorobnosť....presne ako píšete,že všade sa kaslalo hlavne v jedálni a čudujem sa že sme tam neochoreli....dobehlo nás to až teraz...mohli byť tie choré deti nejako izolované a nie sa stretávať všade so zdravymi