Ahojte, už niekoľko mesiacov ma trápia suché vankúšiky prstov - popraskaná, zažervenaná koža. Mám to len na pravej ruke a zhoršuje sa to pri kontakte ruky s vodou - umývanie riadu, sprchovanie a pod. U kožnej som bola, povedala že je to ekzém a predpísala belogent, no nepomáha. Nestretla ste sa s tým prosím niektorá?
Zdravím, mala som podobný problém a pomohol mi Flexitol balzam na ruky. Viackrát cez deň treba dobre natrieť. Cena cca 5 E. /Lekáreň/
skus si kupit na umyvanie riadu Frosch. Ja som mala problem s pokozkou pri pouzivani Puru, Jari & spol. Ked som presla na ECO vyrobky uplne to zmizlo. Inak riad je normalne cisty, nevidim ziadnu zmenu - ak by si mala obavy z kvality produktu.
a skus si nasadit aj nejake vitaminy, pri nedostatku niektorych vitaminov ( neviem ktorych ), moze byt pokozka nachylna na ekzemy infekcie a pod.
@kristinaaa1 moj 2,5 rocny syn ma toto na dvoch prstoch ruky. Ten to naozaj nema z macania sa vo vode alebo z umyvania riadu. Asi to bude len ekzem alebo deficit nejakych tych vitaminov. Ja sa to snazim natierat, niekedy to ma lepsie, niekedy horsie. Teraz sme to trochu flakali.
Súhlasím s @mrkvicka060 takto môže vyzerať aj forma ekzému. Má to aj môj syn. A potvrdený u koznej lekárky ekzém. Dala na to robenu mastičku v lekárni a ihneď mu to zmizlo 🙂
@tetapechta ďakujem krásne, používam dva dni a vidím aj cítim rozdiel 🙂)
@malabrunetka ako zistím aká mastičky vám zabrala? My sa s tým trápime už dlho
@kristinaaa1 pri umývaní riadu používaj rukavice a stále stále krémovat