icon

Lupinové ložiská

3. apr 2023

Dobrý deň,
zbavila som sa lupin ale len tak ze ich nemám na povrchu.. problém je v tom ze stale mám lupinove "chrasty" na pokožke hlavy a neustale si to skriabem a vyberam čiže si tie lupiny vlastne aj vytvorím.. Myslite ze zmiznú ak si ich nebudem tak škrabať?

diaalex
3. apr 2023

Nie, odporúčam ísť si dať urobiť ošetrenie organickou rašelinou

vulka
3. apr 2023

Trochu to pomôže. Neškriab.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
laurika999
3. apr 2023

Umy si vlasy klasickým šampónom, aký používaš. "Odmasti". A potom tie ložiská potrieť Nizoral šampónom a nechať pôsobiť podľa návodu. Nizoral pomáha. Je drahší, ale spoľahlivý. A dáva sa ho málo, ozaj len na pokožku na ložiská.

dominika1922
3. apr 2023

Áno trochu to pomôže keď sa to prestane rýpať ale aj ja tým trpím už dlhé roky. Ale vždy keď idem na ošetrenie rašelinou tak mám aj na pol roka pokoj. Toho sa už človek asi nikdy nezbaví

veselo_neveselo
3. apr 2023

Pomaha ist k dr., moze to byt kde-co od plesni po dermatitidy. Zvykne sa to opakovat na jesen a na jar, ked je vlhkejsie.
Mne pomaha neskriabat, jemny neparfemovany sampon, poriadne ususit vlasy studeným vzduchom a menit casto obliecky na vankus. Inak moze to byt aj alergia na niektoru zlozku normalnych samponov, takze skus aj sampon pre alergikov nejaky.

autor
3. apr 2023

Dostala som od kožnej gafor a lucoid tuším tak sa to volá trošku mi pomohlo bolo to horšie..naopak nizoral mi pride ze mi to este zhorsoval..Teraz skusam natura siberica klasicky a v pohode..uz tak nesvrbi..skor si myslím ze to je suchou pokožkou..trpim aj na ekzémy