Má hnačka a bolesť chrbta súvis s vírusom?
Ahojte,3.den mam hnacky(nie,u lekara som nebola-myslela som ze nejaka viroza),pridala sa mi bolest chrbta ale len na pravej dolnej strane a poriadna,plus podbrusko,ako pred ms,zimnica...tehotna nie som,pri cikani ma nic nepali,nestipe.ma takyto priebeh viroza,alebo uz zajst k dr? Mam aj dlhodobe problemy s platnickami,ale nemyslim ze to ma suvis.za kazdu radu dakujem
zápal obličiek má takéto príznaky. Šla by som k dr.
@ivanapetrasova aj hnacky su pri tom prosim Ta bezne?
Možno aj žlčník podráždený.
Skus si vazne urobit test na koronu...mna zlozila pred mesiacom, paradoxne tentokrat ziadne dychacie problemy, ale pocit ako keby ma boleli vnutornosti, hlavne v okoli zaludka, hnacka, studeny pot a strasna bolest hlavy. Doniesla som si koronu zo sluzobky, rovnako ako ostattni kolegovia, ktori so mnou boli...ale kazdy s inymi priznakmi.
Tiež odporúčam konid test.
áno sú
Zeny,nakoniec test pozitivny🙄do par sekund 2 ciarky...
Tak drzim palce nech to rychlo prejde. U mna bola tato posledna korona asi najhorsia,.totalne ma odvalilo na par dni a na wecku som travila vacsinu casu a este par dni mi trvalo, kym som sa dala uplne do poriadku. Zelam skore uzdravenie
@zuzkavladko tiež riešim tieto problémy už 2 týždne. A keď Dr poviem co všetko mi je tak mi dnes povedal ze to hádam nemá ani súvis ze ci som si nerobil test na kovid lebo ze teraz to ide zasa a symptómy sú ako pri brušnej viroze s bolesťami chrbta svalov atď.
@zuzkavladko ako dlho vám to trvalo kým ste sa dali ako tak do poriadku?
@11spido11 prve priznaky zacali nenapadne a vliekli sa asi 5 dni a nepripisovala im specialnu pozornost. potom ma odpalilo totalne na 3 dni, ze som len pendlovala medzi weckom a postelou. Potom asi dalsich 5 dni, kym sa mi travenie dalo do poriadku.

sprav si test na coronu... vraj už straší.