icon

Má Liver Complex účinky na poškodenú pečeň?

ondrejovn
27. apr 2024

Zdravim. Chcem sa opýtať či má niekto skúsenosti s tabletkami Liver Complex od firmy Golden Tree? Mám problém s pečeňou( jemne zvýšené enzýmy) stukovanie a zvýšený cholesterol. Mám nejaké lieky na predpis od doktorky ale chcela by som vyskúšať aj niečo na podporu pečení na prírodnej báze. V lekárni voľnopredajných liekov je strašné množstvo,neviem si vybrať ☹ Na ten Liver Complex sú veľmi dobre recenzie, ale chcela by som názor aj skutočných ľudí, ktoré to užívajú. Ďakujem všetkým za radu

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
bejbypd
27. apr 2024

Kúp si v biobchode pestrec mariánsky..to je taky zaručený volne predajny,,liek ,,

taynee
Odpoveď bola odstránená
majamat
27. apr 2024

ake leiky uzivas? ake mas hodnoty?

tento like je taky ako mnoho dalsich na nete - fiktivny lekar, priapdne skutocny, ktory ani netusi, ze neico take pochvalil, fiktivna diskusia.
a hlavne, nenajdes zlozenie.

nicoletta98
27. apr 2024

Liv52 odporúčam z voľnopredajných a keď tam je stukovatenie, tak možno skusit aj nejakú nizkotucnu diétu 🙂

elenadr6257
27. apr 2024

@ondrejovn mne pomoholo essentiale Forte a lagossa a lecitin

ondrejovn
autor
5. máj 2024

@taynee
@taynee Ďakujem za radu, kúpila dom si ten liv52. Ani som netušila že volnopredajny liek za tak nízku cenu má toľko pozitívnych ohlasov, uvidíme ako to bude so mnou. Dakujem

ivanocka331
21. apr 2025

@ondrejovn zdravim pomohlo Vam ? Lebo tiez mi vyskakuje ta reklama na ten complex a zvažujem ci ist do toho

brunobanani534
19. máj 2025

Nie,neveril by som im... Dalsia trapna firma, co zavadza ludi