Má niekto epilátor Remington Ipl 5000?
ahojte ma niekto vyskusany epilator remington ipl 5000? kedy vam to zabralo?
@ajabaja nie je to moc hlucne ale vrci to trochu a aj pipne pri kazdom spravnom prilozeni, aby si vedela, ze je dobre. pouzivam ho cca kazde 2 tyzdne a netrva to dlho. podla toho kolko toho na tele s tym chces pobehat. ale nie je to nejako extra hlucne. ja si zavrem dvere v obyvacke a mala mi spi vedla a nezobudi ju to takze v pohode 🙂
ak by niektora chcela, ponukam 5000...
@mariakov Práveže to JE na tmavé chĺpky, skôr blondínky majú problémy. Lebo ten stroj reaguje na pigment...čím tmavší je chĺpok, tým je väčšia pravdepodobnosť že ti ho zachytí 🙂 ja som dostala ipl 6500 od môjho drahého, tak skúšam, že vraj má nesmrtelnú tú žiarovku, takže by nemali byť žiadne ďalšie investície 🙂 tam je dokonca napísané že keď budem používať každý týždeň, tak budú najlepšie výsledky... tak už to bude 3tia nedeľa,....tak uvidíme že aké výsledky budú 🙂
@vectorka ahoj chcem sa spýtať ako postupujes vypadali ti chlpky úplne lebo ja mam ipl 6000 uz idem vo stvrtok 3 x a niečo vypadalo hlavne na kostiach ale stále treba inak ja si tie chlpky vyberam lebo oni sú ako keby uz len pichnute v koži nedrzia na korienku .
ahojte, mate niektora doma tento?? HOMEDICS http://www.andreashop.sk/homedics-ipl-hh-150 nikdy som nemala ziadny ipl epilator, tak vaham, ale vzhladom na cenu, ze nieje taka prestrelena ako ostatne, ale zas ci bude aj nejaky vykon, nie zbytocne vyhodene prachy.. diky
Mam na predaj epilátor remington IPL 5000 úplne nový 3 krát použitý..aj aj nahradnými nadstavcani....lacno....tel:0908 198421
Za tri dni od zverejnenia bol predaný...
Ahojte, nejaké nové postrehy ohľadom epilácie? nevrátili sa Vám chlpy? 😀
Predavam remington ipl 5000, 2x pouzity, kludne volajte 0904 259 707 🙂
má niekto remington IPL 6500 ? Pri prvom pokuse o zapnutie pípa, vydáva zvukový signál, skusam nastaviť úrovne intenzity, ale nereaguje. Kde môže byť problem ?
@jarkator dobry den ja mam ipl 6000 prilozili ste prst na tu kontrolku ? Popripade nemate vypalenu ziarovku ?
Ja mám tmavé chĺpky a aj dosť veľa. Takže strašne veľké nádeje som preto vkladala do tohto stroja. Mám ho už od leta a chĺpkov ubudlo tak 5-7%. Ale nevzdávam to. Aj tak nemám nič lepšie.
Pripajam sa k recenziam, mam ho uz viac ako rok, dodrziavam postup, epilacia kazdy tyzden, poctivo uz 2.mesiac a vysledok: niekde chlpy vypadali ale na vacsine miest nie. A po mesiaci su aj tak naspat aj tie vypadane. Malo ist o bezbolestnu proceduru, no je to zdlhave (ked chcem poctivo obliskat obe nohy tak zabijem 2 hodiny), vusledok na mile vzdialeny od ocakavania a za informaciu ze to je bezbolestne by im mali vziat licenciu. Intimne miesta bolia najviac, to skacem po plafon. Nie je to hodne tych penazi co som za to dala... A chlpy aj tak zarastaju takze moj najvacsi problem sa nevyriesil.
Zaver: holit sa musim tak ci tak jedine ze mi to bere zbitocne moc casu a nervov...
ja ho tiež používam od vianoc na bradu a krk :( a zatiaľ možno zo cca 30 chlpov vypadli dva :( na takom malom mieste si to človek všimne, každú zmenu. čoskoro sa oteplí tak už nebudem môcť "svietiť"
ahojte,predam perfektny laserovy epilator, na slovensku ho nedostat ale na zahranicnych strankach si mozte o nom precitat je to me my elos ale ten cierny - ucinejsi, je dost drahy ale fakt po 6 tyzdnoch mi chlpky postupne vypadali asi tych 70% keby som nemusela tak ho nepredam a pouzivam dalej, pouzity bol iba 6x a je to bezbolestne
Ak by mal niekto zaujem predam remington ipl 5000,raz pouzity..nechcelo sa mi sa tomu tak venovat 🙂 zlata ziletka 🙂
Já teď přemýšlím o Braunu, teď mají tyhle nové https://www.holime.eu/braun-silk-expert-bd5001-... ale mám poměrně tmavé vlasy, tak se celkem obávám, jestli to bude fungovat. Nemáte někdo s hodně tmavými chloupky zkušenost, jestli IPL funguje? 🙂

ja mam doma oddnes remington 6000f, tak som zvedava co to pomoze.
@mariakov prave najlepsie funguje na tmave. Nejde na biele, blondave a rysave....