icon

Má niekto epilátor Remington Ipl 5000?

novomamina
4. jan 2012

ahojte ma niekto vyskusany epilator remington ipl 5000? kedy vam to zabralo?

petulaptt
20. feb 2015

ja mam doma oddnes remington 6000f, tak som zvedava co to pomoze.

@mariakov prave najlepsie funguje na tmave. Nejde na biele, blondave a rysave....

ajabaja
11. apr 2015

@petulaptt dobry den prajem, hladam recenzie a vidim, ze vy mate. funguje? vdaka za info 🙂

petulaptt
11. apr 2015

@ajabaja no pouzivam ho len kratko, ale napr. na nohach som uz zbadala take prazdne miesta kde mi uz chlpy nedorastaju, tak asi ano 🙂 uvidim po dlhsej dobe

ajabaja
11. apr 2015

@petulaptt ahoj. vdaka za rychlu odpoved 🙂
uz som viac menej rozhodnuta, no este zberam recenzie.. neviem, ci jeto novinka,ale vyskakuju mi tam 3 druhy na ich webe. tak opat neviem ....

petulaptt
11. apr 2015

@ajabaja a ty chces ten co mam ja? 6000f?

ajabaja
11. apr 2015

@petulaptt ano, pravdepodobne tento, kvoli tvarovemu nadstavcu. resp. zatial som nenaslanic leosie. a ty ako, kupila by si si ho opat, alebo zbytocna investicia?

petulaptt
11. apr 2015

@ajabaja uvidim casom, ale zatial to vypada,, ze funguje....

ajabaja
11. apr 2015

@petulaptt remington ma aj novinky. 6250, 6500, 6750. len nemam este nastudovane rozdiely.. . to jeuplna veda. och..

ajabaja
11. apr 2015

@petulaptt este, prosim ta,
- ako casto ho pouzivas a
- ako dlho to trva. a este,
- vydava to nejake zvuky?

pytam sa, lebo v mojom pripade by som pracovala s nim vecer. tak aby som tu nehukala, nepipala 🙂
vdaka vleka

petulaptt
11. apr 2015

@ajabaja nie je to moc hlucne ale vrci to trochu a aj pipne pri kazdom spravnom prilozeni, aby si vedela, ze je dobre. pouzivam ho cca kazde 2 tyzdne a netrva to dlho. podla toho kolko toho na tele s tym chces pobehat. ale nie je to nejako extra hlucne. ja si zavrem dvere v obyvacke a mala mi spi vedla a nezobudi ju to takze v pohode 🙂

bzucinka2
20. apr 2015

ak by niektora chcela, ponukam 5000...

vectorka
3. jún 2015

@mariakov Práveže to JE na tmavé chĺpky, skôr blondínky majú problémy. Lebo ten stroj reaguje na pigment...čím tmavší je chĺpok, tým je väčšia pravdepodobnosť že ti ho zachytí 🙂 ja som dostala ipl 6500 od môjho drahého, tak skúšam, že vraj má nesmrtelnú tú žiarovku, takže by nemali byť žiadne ďalšie investície 🙂 tam je dokonca napísané že keď budem používať každý týždeň, tak budú najlepšie výsledky... tak už to bude 3tia nedeľa,....tak uvidíme že aké výsledky budú 🙂

monika2519
21. júl 2015

@vectorka ahoj chcem sa spýtať ako postupujes vypadali ti chlpky úplne lebo ja mam ipl 6000 uz idem vo stvrtok 3 x a niečo vypadalo hlavne na kostiach ale stále treba inak ja si tie chlpky vyberam lebo oni sú ako keby uz len pichnute v koži nedrzia na korienku .

rolla20
31. júl 2015

ahojte, mate niektora doma tento?? HOMEDICS http://www.andreashop.sk/homedics-ipl-hh-150 nikdy som nemala ziadny ipl epilator, tak vaham, ale vzhladom na cenu, ze nieje taka prestrelena ako ostatne, ale zas ci bude aj nejaky vykon, nie zbytocne vyhodene prachy.. diky

apache1
26. sep 2015

Mam na predaj epilátor remington IPL 5000 úplne nový 3 krát použitý..aj aj nahradnými nadstavcani....lacno....tel:0908 198421

petuscha
16. dec 2015

@bzucinka2
@apache1 este to predavate?

apache1
16. dec 2015

Za tri dni od zverejnenia bol predaný...

devil315172
16. dec 2015

Ahojte, nejaké nové postrehy ohľadom epilácie? nevrátili sa Vám chlpy? 😀

bzucinka2
16. dec 2015

@petuscha ano este ho predavame 😉

petuscha
16. dec 2015

@bzucinka2 aky typ a podobne? Viete mi napisat do IP

erdelik
31. jan 2016

Predavam remington ipl 5000, 2x pouzity, kludne volajte 0904 259 707 🙂

jarkator
3. mar 2016

má niekto remington IPL 6500 ? Pri prvom pokuse o zapnutie pípa, vydáva zvukový signál, skusam nastaviť úrovne intenzity, ale nereaguje. Kde môže byť problem ?

monika2519
11. mar 2016

@jarkator dobry den ja mam ipl 6000 prilozili ste prst na tu kontrolku ? Popripade nemate vypalenu ziarovku ?

marinablue
11. mar 2016

Ja mám tmavé chĺpky a aj dosť veľa. Takže strašne veľké nádeje som preto vkladala do tohto stroja. Mám ho už od leta a chĺpkov ubudlo tak 5-7%. Ale nevzdávam to. Aj tak nemám nič lepšie.

hiwatari
4. apr 2016

Pripajam sa k recenziam, mam ho uz viac ako rok, dodrziavam postup, epilacia kazdy tyzden, poctivo uz 2.mesiac a vysledok: niekde chlpy vypadali ale na vacsine miest nie. A po mesiaci su aj tak naspat aj tie vypadane. Malo ist o bezbolestnu proceduru, no je to zdlhave (ked chcem poctivo obliskat obe nohy tak zabijem 2 hodiny), vusledok na mile vzdialeny od ocakavania a za informaciu ze to je bezbolestne by im mali vziat licenciu. Intimne miesta bolia najviac, to skacem po plafon. Nie je to hodne tych penazi co som za to dala... A chlpy aj tak zarastaju takze moj najvacsi problem sa nevyriesil.
Zaver: holit sa musim tak ci tak jedine ze mi to bere zbitocne moc casu a nervov...

devil315172
5. apr 2016

ja ho tiež používam od vianoc na bradu a krk :( a zatiaľ možno zo cca 30 chlpov vypadli dva :( na takom malom mieste si to človek všimne, každú zmenu. čoskoro sa oteplí tak už nebudem môcť "svietiť"

jeny
14. apr 2016

ahojte,predam perfektny laserovy epilator, na slovensku ho nedostat ale na zahranicnych strankach si mozte o nom precitat je to me my elos ale ten cierny - ucinejsi, je dost drahy ale fakt po 6 tyzdnoch mi chlpky postupne vypadali asi tych 70% keby som nemusela tak ho nepredam a pouzivam dalej, pouzity bol iba 6x a je to bezbolestne

hiwatari
15. apr 2016

@jeny dovod predaja a cena? Mozte aj do ip posty ;)

silviat
15. apr 2016

Ak by mal niekto zaujem predam remington ipl 5000,raz pouzity..nechcelo sa mi sa tomu tak venovat 🙂 zlata ziletka 🙂

mirka822
25. apr 2016

Já teď přemýšlím o Braunu, teď mají tyhle nové https://www.holime.eu/braun-silk-expert-bd5001-... ale mám poměrně tmavé vlasy, tak se celkem obávám, jestli to bude fungovat. Nemáte někdo s hodně tmavými chloupky zkušenost, jestli IPL funguje? 🙂