Má niekto skúsenosť s liekom Isicom?
Zaujímalo by ma, či a za ako dlho sa zlepšili príznaky trasu končatín. V tomto prípade je parkinson vylúčený
Tak na toto neviem odpovedať, babicka má dlhé roky parkinsona, je nastavena na tento liek, ked je v pohode, nema bolesti ani ziadne iný stres vtedy je v pohode,ziadny tras, ale akonáhle ju začnú bolieť klby, alebo sa,nieco udeje tak sa ten tras objaví, je možné vo vašom prípade, že by liek mohol zobrať, ale všetko to.závisí od organizmu ako bude s pomocou lieku bojovať proti príznakom ochorenia. babicka kym ho neuzivala teda kym jej parkinsona nepotvrdili tak to nebolo dobré, teraz s isicomom mozem povedať, ze ten priebeh ochorenia je v uspokojivej miere vzhladom aj na vek a ostatné ochorenia co ma babka diagnostikované. Takze toľko neviem Vám presne povedat ake budú vo vasom prípade výsledky ale treba do toho zapojiť optimizmus a veriť, že sa všetko dá doporiadku 😊😊😊
@jankastraskova ďakujem. Všetko sa uvidí časom. Ale budem rada ak zaberie. Inak čaká nemocnica a ďalšie vyšetrenia
Chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s týmto liekom Isicom 100 ospalost cez deň ,skoro celý deň prespím sny zvláštne zlá koordinácia nerovnováha pohybu dôsledku spania ochabnuté svalstvo niečo také sa sa vyskytlo? Užívam 3x 1 polovicu Mne to dali kvoli genekr na genetické vyšetrenie tak mi bolo povedané chce ma tam poslať neurologička pred užívanim som mala tzv nerovnováhu slabosť ľavej nohy pri dlhšom chodení som spozorozorovala slabšiu ľavú nohu cítim chodím s pomocou osoby alebo s choditkom skúšala som aj barlou ale nedokážem dlhšie sa udržať cítim ako keby napätie svalov sa neudržím rovnováha narušená na ľavej strane tak som pociťovala pred začatím užívania lieku 32r pred rokom aj pol platnička L5/S1 operovana žiadne kovy len tao bolo akútne
@lindass ja sa ho užívala , ale mne pomáhal. Len mne zistili Parkinsonovu chorobu. Teraz mam iné lieky. Nie sú to vedľajšie účinky? Asi by som to riešila s neurologičkou
@zuzulkazuzika dobrý deň chcela som sa spýtat či ste po lieku bola ospalá a či ten pocit ospalosti po určitej dobe užívania prestane(telo si na tento liek zvykne)dakujem
@ivanalik zo začiatku som bola ospalá. Postupom času si telo zvyklo. No ako choroba postupovala, vyskytol sa opačný problém-nespavosť. Lepšie povedané 2-3hodiny spánku a potom nič. Dospavala som cez deň asi polhodinku. Je to na dlhšie písanie,keďže sa liečim už pár rokov. Ak by si mala nejaké otázky, tak potom cez IP.

Mojej babke som ho podávala, aj ho užíva, len sa veľmi ťažko zoháňa