Má niekto skúsenosť s podviazaním vaječníkov?

smarianka
15. júl 2013

Neviem či sa ešte robí niečo také, rozmýšľam či to podstúpiť,keďže detičky už neplánujem mám 3.

lylkatomaskova
15. júl 2013

No to by som aj ja rada vedela🙂)

luciaa86
15. júl 2013

V NR sa robi podviazanie urcite.ale vacsinou po porode.

biancarv
15. júl 2013

U nás v meste to stojí 350 eur a keď počas cisárskeho rezu to urobia tak 140 eur. Ja osobne by som si to nikdy nedala urobiť. Moju kamosku podviazali v novembri počas cisárskeho rezu a zle jej to urobili, o dva mesiace bola znova tehotná ale musela ísť na potrat keďže dieťa by mohlo byť vážne postihnuté, ešte od nej chceli peniaze za nové podviazanie vaječníkov. Proste bolo to pre ňu strašné obdobie a do dnes sa z toho poriadne nespamatala. Rozmýšľala že by ich udala, ale nemá energiu sa s nimi naťahovať. Bolo to fakt smutné, bolestivé a ťažké. Dobre si to premysli. Ahoj

aristka
15. júl 2013

musíš si dať žiadosť o mesiac skôr do nemocky na schválenie,cenu ti povedia,nie sú všade rovnaké,robí sa to v celkovej anestézii,laparoskopicky ,nepodväzujú sa ,ale sa prerušujú elektrokoaguláciou,akoby sa prepálili,číže spoje sa úplne prerušia a na druhý deň ak nie sú komplikácie ideš domov......to ,že sa stane ,že mamička otehotnie je percento veľmi malé ,ale stane sa ,že príroda so cestu nájde,ale fakt je to mizivé....ak dieťatko už nechceš a manžel nie je ochotný sa obetovať,dať si spraviť sterilizáciu ,tak nie je o čom ,lepšie ako brať hak....inak najlepšie ti to vysvetlí gyn.

flatronka
15. júl 2013

mne robili podviazanie vaječníkov po dvoch cisárskych laparoskopicky kedže tretí pôrod cisárskym by bol nebezpečný ako pre dieta tak i pre mňa ja som neplatila nič. Mám to spravené 4 roky a všetko je v poriadku.