icon

Má nová práca vplyv na pamäť a koncentráciu?

tepka
7. jan 2025

Dobrý deň,chcem sa poradiť v poslednej dobe cca pár mesiacov sa mi zdá že v práci sa neviem vôbec sústrediť na neakú vec a veľa mi vypadáva taktiež zabúdam.Nastupila som do novej práce z úplne iného súdku, ako som predtým robila pracujem pár mesiacov na recepcii s počítačom,tabuľkami,menami a termínami a ľudmi, kde je často chaoz ,zhon a stres.Predtým som pracovala ,ako kozmetička, kde som mala tak povediac relax a pohodu a prácu ktorá ma bavila.Taktiez liečim sa na PP, úzkosti a depresie niekoľko rokov, ale bola som stabilizovaná užívam najnižšie dávky AD dá sa povedať, že už som bola ako tak ok.Citim sa už ako debil niekedy pred kolegyňou ,ktorá tam je dlho a ozaj všetko vie aj si pamätá proste ide ako píla.Neviem či táto práca je vhodná pre mňa alebo mi spôsobuje veľký stres a preto som v takom stave?Máte neaké podobné skúsenosti alebo rady?ďakujem krásne že ste došli až sem🤗

lubossi
7. jan 2025

mne sa v strese a zhone stava to iste
a to sa povazujem za kludnu a hlbavu osobu

romino
7. jan 2025

Troska aj normalne ked si predtym taku pracu nerobila. A ze kolegyni, co je tam dlhsie, vsetko ide.
Neviem kolko mas rokov,...ale clovek straca schopnosti - ak ich netrenuje. Ostatne ako hocico.
Podla mna to chce len cas, "vytrenovat sa".

rutyruth
7. jan 2025

Ak máš takuto diagnózu tak stres zhoršuje tvoje stavy, takisto aj praca hlavou. Začiatky sú najhoršie. Zlepší sa to keď sa do toho dostaneš.

tepka
autor
8. jan 2025

@lubossi vážne?

tepka
autor
8. jan 2025

@romino skoro 40🫣

tepka
autor
8. jan 2025

@romino ja už rozmýšľam či to není aj troška šikana pretože furt má kontroluje opravuje všetko je zle čo urobím ...není moja nadriadena

rutyruth
8. jan 2025

@tepka jaj no ešte aj tlak kolegyne. Uff no musíš to poriesit bud v sebe ze ignorovať ju alebo s nou priamo...jedno s druhým a je problém.