Má obvodná lekárka pravdu?
Idem na operaciu a chcela som od obvodnej predoperacne vysetrenie.Povedala, ze ma vela objednanych pacientov na preventivne prehliadky a nema cas.To, ze pracuje 3 dni v tydni po par hodim je druha vec.Nepaci sa mi, ze mam u internistu platit za predoperacne a cestovat daleko.Mam trvat na tom, ze mi ho ma spravit?ekg mi uz robila viem, ze ma
@katuskamala1 ďakujem.
Tak treba byť trochu asertivny. Netreba hneď kričať, ale ani byť ticho. Najprv samozrejme jednám slušne, ale ak niečo také nastane, rázne si poviem svoje.
Sú aj kurzy, ktoré by ti pomohli.
Netreba byť v takých situáciách ticho, lebo to druhá strana zneužije.
Ja zas obdivujem ľudí, ktorí si dokážu udržať chladnú hlavu.
Hladaj ineho internistu. Mali sme uz v rodine dost operacii a nikdy sme neplatili.
ahoj a kto ta posiela na operaciu?
ja som bola na gyn operaci dvakrat a odtial mi dali vymenny listok na predoperacne, vraj sa mam objednat u internistu. krv mi brali na gyn a s vysledkami krvi som isla na predoperacne.
druhykrat to iste, akurat ze som ochorela a na operaciu som ist nemohla, predoperacne mi uz po dvoch tyzdnoch nemohli akceptovat, vypisali mi teda na gyn novu ziadanku, zobrali znova krv, internista urobil predoperacne.
nic som za to neplatila a ani u internistu som nic neplatila.

@nataliik obdivujem ta, ze tak vies na priamo povedat. Vela x sa mne stala nejaka "krivda" a ja som ticho, lebo tak ma to prefacka ze nemam slov. No ak ide o rodinu, som drza az az 🙈.