Má vakcína na imunitu vedľajšie účinky?
Ahojte podstupil niekto vakcinaciu na imunitu?(5 davok tusim kazdy tyzden 1). Podla krvi nemam skoro ziadnu imunitu, kazde 3 tyzdne som v teplotach, rok sa ma snazi dat dokopy imunoalergologicka ale ziadne protilatky sa mi nevytvaraju. Tak uz teraz navrhla ak krvne testy zase budu zle tak by som chodila na vakcinaciu,neviem vsak o aku vakcinu sa jedna ma niekto skusenosti? Damy ktore su bio eko LISTUJTE DALEJ..ozaj som uz vsetko skusala
@walentina7 lol 😀 ale vyhadzovat majland za nefunkcne vitaminy a citit sa ako troska je v pohode, ze?
O takej vakcine som teda nepocula, ale ak ju odporuca imunolog, tak by som do toho urcite isla.
Ak by som bola na tom tak ako ty a navrhla by mi to moja imuno-alergo,ktorej na 100% dôverujem tak by som do toho šla
A co mas kazde 3 tyzdne- nejaku nadchu, kasel alebo? Mm mal problemy s chripkou- po ockovani je asi raz do roka vazne chory+ dostava desenzibilizaciu na roztoce, ktore mi hlavne v zime robili sarapatu a byval vela zahlieneny a chory. Jemu tato kombi pomohla. Spytala by som sa imunologicky, co presne ti chcu pichat- oslabene virusy, koncentrovane vitaminy alebo co ma byt v tych roztokoch? Doktorka je tam na to, aby ti to vysvetlila doslova ako debilovi, aby si porozumela a vedela sa spravne rozhodnut, ci chces alebo nechces danu liecbu podstupit...
@sharka174 samozrejme doverujem skor som cakala neake skusenosti ci to pomohlo niekomu (ano viem je to individualne)
@vevesh ano samozrejme sa spytam skor som tu cakala ze sa ozve niekto kto ma realne skusenosti. Alergo testy na nic mi nevysli len oslabena imunita a som kazde 3 tyzdne v 39 horuckach (niekedy sa pridruzia hlieny a kasel) a strieda sa to niekedy virusove niekedy bacil.
Skor si vybav polyoxidonium 6mg na imunitu ako daaku vakcínu
Tak tie nemam 🤷 mne pomoha luivac, ale to asi už máš za sebou keď dr.navrhla vakcíny
nemyslis tym vysokokoncentrovany vitamin c,ktory sa picha priamo do zily ako infuzka?
@walentina7 vysledky mas vsetky v poriadku?Ja mam tiez potiaze,ale vysledky vsetky ok.
Kúra Isoprinosinom je podľa mňa lepšia možnosť. Vakcíny ako posledné
Ale mozno sa nejedna o vakcinu (t.j. oslabene virusy alebo nieco podobne), ale skor o injekcie, t.j. priamo do zily podany liek na podporu imunity. Vsak sa informuj, o co presne ide a potom sa tu pytaj na skusenosti..So slovom vakcina sa tu moc neoplati ukazovat 🙂
Tvoje telo je rozhadzane,prebiehaju v nom zapaly,reaguje neprimerane na podnety z okolia. Ak liecba trva uz rok,aspon nejake zlepsenie by si mala vidiet.Riesila som to so synom,nakoniec som mu musela pomoct sama.
@walentina7 teba sa presne tykali posledne vety.
Urcite sa pytaj doktorky na vsetky detaily. Aj ona ti moze povedat skusenost, ked tu liecbu ci vakcinu niekomu davala. Musi to byt hrozne, byt v podstate nonstop chora a nemoct pomaly ani vyjst von a nadychnut sa, lebo nevies, ci zas nieco nechytis… a tento stav mas odmalicka, alebo si ho nadobudla po nejakej udalosti az v dospelosti?
Ahoj, môžem sa opýtať ako si sa rozhodla a ako si dopadla?
@belusa mala som isoprinosine uz 2x nasadeny a zatial klop klop zda sa ze ucinkuje. 2x ma chytila choroba ale za 2 dni som bola fit. Zmenila som vsak aj zivotospravu. Tak zatial ma tie inekcie obisli
Jeden známy bol pred rokmi, bol silný alergik (tráva, pel) antihistaminika mu moc nezaberali, tak hovoril o očkovaní, každý rok pred jarou, a veru vydržal do konca roka relatívne v pohode. Ale tam chodil každý rok a naozaj neviem koľko vakcín to mal..
Ďalšia vec, ja ako decko tiež nulová imunita, ale to som mala 5-6 rokov, a jedna imunologicka- stará baba to už bola, odporučila gamaglobulin- to som dostala niečo ako transfuziu plazmy alebo čoho? Nepamätám si presne, ale dnes je 30 rokov odvtedy a ja som na tom ok, každopádne medicína pokročila a možno to už vedia riešiť aj inak
ak niekto zhana čipky polyoxidonium mam navyse, expiracia jar 2026 ,
nakolko mi imunologicka teraz na rok vysadila
ak niekto zhana čipky polyoxidonium mam navyse, expiracia jar 2026 ,
nakolko mi imunologicka teraz na rok vysadila
@kukcarita dobrý deň aká je cena?
@anonym_autor autorka (aj keď si uvedomujem, že stara diskusia)- ak by si nemala žiadnu, resp. skoro žiadnu imunitu, asi by sk tu už nebola. Mne raz jeden veľmi známy lekár povedal, keď som si povzdychla, že nemám nejakú imunitu, že to by som musela mať HIV
Ja chodím momentálne každé 2 týždne na injekciu Polyoxidonium, mám už 4. balenie. Prvé mi pichali 1x týždenne, potom raz za 2 týždne. Ako teploty už nemám, ale stále bývam chorá, no prejde to rýchlo + herpesy na pere dosť často. Minuly týždeň mi brali krv, že akú mám imunitu, výsledky ešte neviem.
@danys21 zdravím
Mate tablety,či injekcie?
Aka je cena?
Do kedy sú v záruke?
@danys21 zdravím
Mate tablety,či injekcie?
Aka je cena?
Do kedy sú v záruke?
@zuzanka912 správa