icon

Má vakcína na imunitu vedľajšie účinky?

8. dec 2023

Ahojte podstupil niekto vakcinaciu na imunitu?(5 davok tusim kazdy tyzden 1). Podla krvi nemam skoro ziadnu imunitu, kazde 3 tyzdne som v teplotach, rok sa ma snazi dat dokopy imunoalergologicka ale ziadne protilatky sa mi nevytvaraju. Tak uz teraz navrhla ak krvne testy zase budu zle tak by som chodila na vakcinaciu,neviem vsak o aku vakcinu sa jedna ma niekto skusenosti? Damy ktore su bio eko LISTUJTE DALEJ..ozaj som uz vsetko skusala

walentina7
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
8. dec 2023

@walentina7 lol 😀 ale vyhadzovat majland za nefunkcne vitaminy a citit sa ako troska je v pohode, ze?

O takej vakcine som teda nepocula, ale ak ju odporuca imunolog, tak by som do toho urcite isla.

sharka174
8. dec 2023

Ak by som bola na tom tak ako ty a navrhla by mi to moja imuno-alergo,ktorej na 100% dôverujem tak by som do toho šla

vevesh
8. dec 2023

A co mas kazde 3 tyzdne- nejaku nadchu, kasel alebo? Mm mal problemy s chripkou- po ockovani je asi raz do roka vazne chory+ dostava desenzibilizaciu na roztoce, ktore mi hlavne v zime robili sarapatu a byval vela zahlieneny a chory. Jemu tato kombi pomohla. Spytala by som sa imunologicky, co presne ti chcu pichat- oslabene virusy, koncentrovane vitaminy alebo co ma byt v tych roztokoch? Doktorka je tam na to, aby ti to vysvetlila doslova ako debilovi, aby si porozumela a vedela sa spravne rozhodnut, ci chces alebo nechces danu liecbu podstupit...

autor
8. dec 2023

@sharka174 samozrejme doverujem skor som cakala neake skusenosti ci to pomohlo niekomu (ano viem je to individualne)

autor
8. dec 2023

@vevesh ano samozrejme sa spytam skor som tu cakala ze sa ozve niekto kto ma realne skusenosti. Alergo testy na nic mi nevysli len oslabena imunita a som kazde 3 tyzdne v 39 horuckach (niekedy sa pridruzia hlieny a kasel) a strieda sa to niekedy virusove niekedy bacil.

ildiko36
8. dec 2023

Skor si vybav polyoxidonium 6mg na imunitu ako daaku vakcínu

sharka174
8. dec 2023

Tak tie nemam 🤷 mne pomoha luivac, ale to asi už máš za sebou keď dr.navrhla vakcíny

dulazh
8. dec 2023

nemyslis tym vysokokoncentrovany vitamin c,ktory sa picha priamo do zily ako infuzka?

dulazh
8. dec 2023

@walentina7 vysledky mas vsetky v poriadku?Ja mam tiez potiaze,ale vysledky vsetky ok.

kubkovamama
8. dec 2023

Kúra Isoprinosinom je podľa mňa lepšia možnosť. Vakcíny ako posledné

marianarem
8. dec 2023

Ale mozno sa nejedna o vakcinu (t.j. oslabene virusy alebo nieco podobne), ale skor o injekcie, t.j. priamo do zily podany liek na podporu imunity. Vsak sa informuj, o co presne ide a potom sa tu pytaj na skusenosti..So slovom vakcina sa tu moc neoplati ukazovat 🙂

0327850788
9. dec 2023

Tvoje telo je rozhadzane,prebiehaju v nom zapaly,reaguje neprimerane na podnety z okolia. Ak liecba trva uz rok,aspon nejake zlepsenie by si mala vidiet.Riesila som to so synom,nakoniec som mu musela pomoct sama.

vanilkovazmrzka
9. dec 2023

@walentina7 teba sa presne tykali posledne vety.

vanilkovazmrzka
9. dec 2023

Urcite sa pytaj doktorky na vsetky detaily. Aj ona ti moze povedat skusenost, ked tu liecbu ci vakcinu niekomu davala. Musi to byt hrozne, byt v podstate nonstop chora a nemoct pomaly ani vyjst von a nadychnut sa, lebo nevies, ci zas nieco nechytis… a tento stav mas odmalicka, alebo si ho nadobudla po nejakej udalosti az v dospelosti?

belusa
24. mar 2025

Ahoj, môžem sa opýtať ako si sa rozhodla a ako si dopadla?

autor
24. mar 2025

@belusa mala som isoprinosine uz 2x nasadeny a zatial klop klop zda sa ze ucinkuje. 2x ma chytila choroba ale za 2 dni som bola fit. Zmenila som vsak aj zivotospravu. Tak zatial ma tie inekcie obisli

vevebono
24. mar 2025

Jeden známy bol pred rokmi, bol silný alergik (tráva, pel) antihistaminika mu moc nezaberali, tak hovoril o očkovaní, každý rok pred jarou, a veru vydržal do konca roka relatívne v pohode. Ale tam chodil každý rok a naozaj neviem koľko vakcín to mal..
Ďalšia vec, ja ako decko tiež nulová imunita, ale to som mala 5-6 rokov, a jedna imunologicka- stará baba to už bola, odporučila gamaglobulin- to som dostala niečo ako transfuziu plazmy alebo čoho? Nepamätám si presne, ale dnes je 30 rokov odvtedy a ja som na tom ok, každopádne medicína pokročila a možno to už vedia riešiť aj inak

kukcarita
8. okt 2025

ak niekto zhana čipky polyoxidonium mam navyse, expiracia jar 2026 ,
nakolko mi imunologicka teraz na rok vysadila

zuzanka912
20. okt 2025
@kukcarita

@kukcarita dobrý deň aká je cena?

belusa
24. nov 2025
@kukcarita

@kukcarita mne tvrdili, že čipky nepredpisuju

anonym_76611f
24. nov 2025

@anonym_autor autorka (aj keď si uvedomujem, že stara diskusia)- ak by si nemala žiadnu, resp. skoro žiadnu imunitu, asi by sk tu už nebola. Mne raz jeden veľmi známy lekár povedal, keď som si povzdychla, že nemám nejakú imunitu, že to by som musela mať HIV

poodle_queen
24. nov 2025

Ja chodím momentálne každé 2 týždne na injekciu Polyoxidonium, mám už 4. balenie. Prvé mi pichali 1x týždenne, potom raz za 2 týždne. Ako teploty už nemám, ale stále bývam chorá, no prejde to rýchlo + herpesy na pere dosť často. Minuly týždeň mi brali krv, že akú mám imunitu, výsledky ešte neviem.

danys21
Odpoveď bola odstránená
zuzanka912
26. nov 2025
@danys21
Odpoveď bola zmazaná

@danys21 zdravím
Mate tablety,či injekcie?
Aka je cena?
Do kedy sú v záruke?

mondolina
26. nov 2025