icon

Magnetická rezonancia - výsledky

9. júl 2023

Po akom čase ste vedeli výsledky MR. Ako ste to zvládli, báli ste sa? Dali ste si predtým niečo na upokojenie.... celkom začínam stresovať.

deti95060810
9. júl 2023

báť sa nemáš čoho - bola som pred týždňom... výsledky o 14 dní - aspoň u nás.
nedávaj si nič, načo . možno magnézium. Budeš tam len ležať a driemať. celé to trvá pár minút možno 10 - 15 .... môžeš myslieť na čo len chceš. taká pohoda.
vôbec nič to nie je.

lelelienka
9. júl 2023

Neviem teraz kedy myslis ci sme sa bali - predtym ci potom pri cakani na vysledky. Vysetrenia sa samozrejme nie je preco bat, ale vysledkov som sa teda bala poriadne, ked ta neposielaju zrovna s bolavym kolienkom, tak ma clovek rozne obavy co mu v tele rastie, vsakze…Ja som na vysledky cakala 2 tyzdne (mozno par dni menej), lebo oni robili rovno aj popis. Nedavala som si nic na upokojenie, isla som sa odreagovat do divadla - to je taky moj relaxacny ritual (nielen) pred cimkolvek narocnym 😉

simsalabim
9. júl 2023

Asi zalezi aj MR coho a ako vyzera nalez. Nam volali v den MR, ze to nevyzera dobre a ze potrebuju suhlas na operaciu (islo o dieta).

mamina7070
9. júl 2023

7-10 dni byva popis

babulkomale
9. júl 2023

Nikdy v zivote som si nedala nic na upokojenie. A to som zazila o dost horsie veci ako nejake vysetrenie.

topanka
25. apr 2024

Ahojte vedel by mi niekto poradiť aké sú výsledky z magmetickej???

lusiafofo
28. máj 2024

Ahojte môžem počas vyšetrenia si dať tabletku na cmulanie od bolesti hrdla?