Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?
Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.
Dcera je dospela, teba nic do toho kedy a preco ide k lekarovi.
Mas chapat to ze je uz dospela
Je dospelá a Ty stíhačka.
@natalka13 ale ked som dohodnuta s dr tak preco by mi to nemala povedat? Ze tam je?
@michaela329 ale neprehanaj
Preháňaš akurát Ty, chudera dcéra.
🙈 si z nas robis prdel, alebo ti niekto stoji na kabli.
Nie!!!! Moja mamka bola schopná volať lekárovi a nadiktovať mu moju diagnózu. Čisté psycho.
@sulavikova táto bude hodne podobná 😀
Moji rodičia, brat, aj môj manžel máme rovnakého lekára a o rok k nemu pôjde aj moja dcéra. Tiež máme rovnakého zubára a vzala som ju aj k môjmu gynekológovi. Keď bude dospelá, prejde aj k môjmu kardiológovi. Spoločných lekárov nemáme preto, aby nás špehovali a informovali o ostatných členoch rodiny, ale preto, že im dôverujeme a sme s ich prácou spokojní. Je ale pravda, že moja dcéra nie je lajdák a neplánuje ním byť ani o pár mesiacov, keď už bude dospelá. Naviac, ako ju poznám, bude len rada, ak ju budem môcť sprevádzať na vyšetrenie. A keďže býva v mojej domácnosti, vidím, či je reálne chorá 🤷🏻♀️
Lekári nie sú padnutí na hlavu. Neverím, že by ju podporovala a kryla v blicovaní.
Autorka - tebe sa to preboha zda normalne??? 😳😳😳
Na jej mieste by som odisla aj ja.
PS: je na case prestrihnúť pupočnú šnúru s dcérou 🤦🏼♀️
@michaela329 ja nvm co je na tom vediet ked dcera ide k dr.
Vy nechapete naozaj
Nemáš právo vedieť kedy ide dospelá plnoletá dcéra k lekárovi. Asi toľko k tomu... Lekárske tajomstvo nič?
Ty by si asi potrebovala lekára, ale iného - odborníka
@michaela329 akože u nás je to čisté psycho. 22 rokov nechodím k obvoďákovi
My sme tu blazni,iba ty si lietadlo🫣.
Vsetky ti tu pisene, ze nie nieje nornalne pytat taketo info od lekara, ale ty si ides svoje.
Ty nemozes po dcere chciet aby ste mali spolocnu lekarku.
Čo na "dcéra má 18, je zodpovedná sama za seba" nerozumieš??? Vyhľadaj pre seba psychiatra a dcéru nechaj na pokoji. Dobre vie, prečo nechce mať lekárku, čo všetko vykvaka jej matke.
Ty nepreverujes ty ju kontrolujes. Jejda. Daj jej kusok volnosti.
Takto sama seba potopis ze bude pred tebou utekat a tajit co sa da.
@natalka13 ale preco mi ho ptm lekar dal? Ved mohla povedat ze mi to nepovie
A moze sa stat ze doktorka kartu neposle? Ze nebude so zmenou suhlasit???
Dr branit prestupu nesmie
Jasne, ze musi suhlasit lekarka s prestupom.
Keby som vedela o ktorého dr sa jedná, hneď ju zahlásim že porušuje zákon a pravidlo. DR nemôže hovoriť ani tebe ani nikomu, keď tvoja plnoletá dcerá ide tam.
Keď si nájde druhého doktora, ktorý ju zoberie, ten pôvodný je povinný súhlasiť . Preboha ty nie si dospelá žena, že také základné veci nevieš?
Novy lekar kartu vyziada. Stary ju zasle. A ja dufam ze robit problemy nebude.
Fakt si daj pohov.... co sa ustrazit da tak sa da. Ale asi nemate s dcerou uplne ok vztah ked musi az takto zufalo menit lekara....
@veronikaszabova nemusi, musi bezodkladne odoslat kartu novemu lekarovi.

@michaela329 co mam na tom chapat? Som jej mama mam pravo vediet ked ide k dr.