icon

Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?

27. nov 2024

Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.

autor
27. nov 2024

@michaela329 co mam na tom chapat? Som jej mama mam pravo vediet ked ide k dr.

natalka13
27. nov 2024

Dcera je dospela, teba nic do toho kedy a preco ide k lekarovi.

ivik4
27. nov 2024

Mas chapat to ze je uz dospela

michaela329
27. nov 2024

Je dospelá a Ty stíhačka.

autor
27. nov 2024

@natalka13 ale ked som dohodnuta s dr tak preco by mi to nemala povedat? Ze tam je?

autor
27. nov 2024

@michaela329 ale neprehanaj

michaela329
27. nov 2024

Preháňaš akurát Ty, chudera dcéra.

natalka13
27. nov 2024

🙈 si z nas robis prdel, alebo ti niekto stoji na kabli.

sulavikova
27. nov 2024

Nie!!!! Moja mamka bola schopná volať lekárovi a nadiktovať mu moju diagnózu. Čisté psycho.

michaela329
27. nov 2024

@sulavikova táto bude hodne podobná 😀

nikaeli
27. nov 2024

Moji rodičia, brat, aj môj manžel máme rovnakého lekára a o rok k nemu pôjde aj moja dcéra. Tiež máme rovnakého zubára a vzala som ju aj k môjmu gynekológovi. Keď bude dospelá, prejde aj k môjmu kardiológovi. Spoločných lekárov nemáme preto, aby nás špehovali a informovali o ostatných členoch rodiny, ale preto, že im dôverujeme a sme s ich prácou spokojní. Je ale pravda, že moja dcéra nie je lajdák a neplánuje ním byť ani o pár mesiacov, keď už bude dospelá. Naviac, ako ju poznám, bude len rada, ak ju budem môcť sprevádzať na vyšetrenie. A keďže býva v mojej domácnosti, vidím, či je reálne chorá 🤷🏻‍♀️

Lekári nie sú padnutí na hlavu. Neverím, že by ju podporovala a kryla v blicovaní.

veronikaszabova
27. nov 2024

Autorka - tebe sa to preboha zda normalne??? 😳😳😳

ysseba
27. nov 2024

Na jej mieste by som odisla aj ja.
PS: je na case prestrihnúť pupočnú šnúru s dcérou 🤦🏼‍♀️

autor
27. nov 2024

@michaela329 ja nvm co je na tom vediet ked dcera ide k dr.

autor
27. nov 2024

Vy nechapete naozaj

wolf_
27. nov 2024

Nemáš právo vedieť kedy ide dospelá plnoletá dcéra k lekárovi. Asi toľko k tomu... Lekárske tajomstvo nič?

hsara99
27. nov 2024

Ty by si asi potrebovala lekára, ale iného - odborníka

sulavikova
27. nov 2024

@michaela329 akože u nás je to čisté psycho. 22 rokov nechodím k obvoďákovi

natalka13
27. nov 2024

My sme tu blazni,iba ty si lietadlo🫣.
Vsetky ti tu pisene, ze nie nieje nornalne pytat taketo info od lekara, ale ty si ides svoje.
Ty nemozes po dcere chciet aby ste mali spolocnu lekarku.

alex49
27. nov 2024

Čo na "dcéra má 18, je zodpovedná sama za seba" nerozumieš??? Vyhľadaj pre seba psychiatra a dcéru nechaj na pokoji. Dobre vie, prečo nechce mať lekárku, čo všetko vykvaka jej matke.

maryetta
27. nov 2024

Ty nepreverujes ty ju kontrolujes. Jejda. Daj jej kusok volnosti.
Takto sama seba potopis ze bude pred tebou utekat a tajit co sa da.

autor
27. nov 2024

@natalka13 ale preco mi ho ptm lekar dal? Ved mohla povedat ze mi to nepovie

autor
28. nov 2024

A moze sa stat ze doktorka kartu neposle? Ze nebude so zmenou suhlasit???

enusamt
28. nov 2024

Dr branit prestupu nesmie

veronikaszabova
28. nov 2024

Jasne, ze musi suhlasit lekarka s prestupom.

sisska96
28. nov 2024

Keby som vedela o ktorého dr sa jedná, hneď ju zahlásim že porušuje zákon a pravidlo. DR nemôže hovoriť ani tebe ani nikomu, keď tvoja plnoletá dcerá ide tam.

sisska96
28. nov 2024

Keď si nájde druhého doktora, ktorý ju zoberie, ten pôvodný je povinný súhlasiť . Preboha ty nie si dospelá žena, že také základné veci nevieš?

maryetta
28. nov 2024

Novy lekar kartu vyziada. Stary ju zasle. A ja dufam ze robit problemy nebude.
Fakt si daj pohov.... co sa ustrazit da tak sa da. Ale asi nemate s dcerou uplne ok vztah ked musi az takto zufalo menit lekara....

autor
28. nov 2024

@enusamt
@maryetta
@sisska96 a neda sa tomu nejako zabranit? Viem ze aj tu na mk mali niektori problem ze napr stary dr nechcel kartu poslat

natalka13
28. nov 2024

@veronikaszabova nemusi, musi bezodkladne odoslat kartu novemu lekarovi.