Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?
Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.
Ale teba je do toho veľké 💩
A ? Tvoj problém že chorobu tahas do práce a ohrozujes kolegov, že ich môžeš nakaziť ? Takých hrdinov sú plné cintoríny. Tiež som išla aj chorá, ale teraz keď sa cítim zle, tak zostávam doma a nikto nevie lepšie ako mi je, ako ja sama
@mandarinka555
@cacianka robíte z mojej dcéry normálne chudáčika
Podľa toho ako sa tu prejavujes, chudera si ty.
Tvoju dcéru tak nepoznáme.
Áno je pri tebe chudáčik. A ty si zrelá na psychiatra
@mariska1989
@cacianka trz info o nej nemam co sa tyka dr. kedze info mi neda
to je ale drza lekarka, neda ti info😂
@natalka13 tak co uz. Dcera na staru lekarku nedala podnet len mi napadlo to s tym udanim ze odkial by mali aj keby tam bolo cislo ze volala mne ze ame dceru riesili
Dcéra bola u lekárky a len čo vytiahla päty z ambulancie, doktorka ti volala?? a dcéra to počula až do čakárne? neuveriteľné...
Inak so zeleným sopľom by som ostala doma aj ja. Alebo by som mala ísť taká zakašľaná k deťom do škôlky?
@nikaeli tak dr jej odporucila nejaky sprej a to je vsetko. Aj na nete som citala ze to nie je nic vazne takze nvm co chcela dcera 🫣

@mandarinka555 nechapes ze dr vie ovela lepsie ako ona ze ci to je alebo nie je na vypisanie? Kolkokrat ja idem do roboty chora a?