icon

Majú vaši rodičia rovnakého lekára ako vy?

27. nov 2024

Ahojte,
maju vasi rodicia rovnakeho lekara ako vy? Totizto mam 18 rocnu dceru kt sa rozhodla ze zmeni lekara (nvm preco). Pritom k tejto obvodnej lekarke chodim ja uz roky tak sla aj ona no trz si zmyslela ze zmeni lekara 🫣 spytala som sa jej ze ci by nevzala aj mna tak mi povedala ze mam ostat u "starej" ak sa mi paci no chcem aby sme mali lekarku spolocnu. Kedze chodi do posledneho rocnika na SŠ tak som mala s doktorkou dohodu ze ked dcera k nej pride tak mi bude volat aby to nezneuzivala.

Strana
z9
autor
3. dec 2024

@mandarinka555 nechapes ze dr vie ovela lepsie ako ona ze ci to je alebo nie je na vypisanie? Kolkokrat ja idem do roboty chora a?

mandarinka555
8. dec 2024

Ale teba je do toho veľké 💩

cacianka
8. dec 2024

A ? Tvoj problém že chorobu tahas do práce a ohrozujes kolegov, že ich môžeš nakaziť ? Takých hrdinov sú plné cintoríny. Tiež som išla aj chorá, ale teraz keď sa cítim zle, tak zostávam doma a nikto nevie lepšie ako mi je, ako ja sama

autor
9. dec 2024

@mandarinka555
@cacianka robíte z mojej dcéry normálne chudáčika

cacianka
9. dec 2024

Podľa toho ako sa tu prejavujes, chudera si ty.
Tvoju dcéru tak nepoznáme.

mariska1989
9. dec 2024

Áno je pri tebe chudáčik. A ty si zrelá na psychiatra

autor
9. dec 2024

@mariska1989
@cacianka trz info o nej nemam co sa tyka dr. kedze info mi neda

natalka13
9. dec 2024

to je ale drza lekarka, neda ti info😂

autor
9. dec 2024

@natalka13 tak co uz. Dcera na staru lekarku nedala podnet len mi napadlo to s tym udanim ze odkial by mali aj keby tam bolo cislo ze volala mne ze ame dceru riesili

nikaeli
9. dec 2024

Dcéra bola u lekárky a len čo vytiahla päty z ambulancie, doktorka ti volala?? a dcéra to počula až do čakárne? neuveriteľné...

Inak so zeleným sopľom by som ostala doma aj ja. Alebo by som mala ísť taká zakašľaná k deťom do škôlky?

autor
9. dec 2024

@nikaeli tak dr jej odporucila nejaky sprej a to je vsetko. Aj na nete som citala ze to nie je nic vazne takze nvm co chcela dcera 🫣

Strana
z9