icon

Mala by som zvažovať návštevu pohotovosti pri intenzívnej bolestí brucha?

31. okt 2025

Ahojte, zhruba od 17.00 mi nie je dobre. Začalo to veľkými bolesťami v podbrušku, také kŕče. Zobrala som buscopan, nič nezabralo. Bolesť sa mi rozšírila už do oblasti pupka, bolí ma celé brucho a je mi na vracanie. Teraz o 19.30 som zobrala algifen, ale iba mierne zlepšenie. Nevraciam krv, ani nemám krv v stolici. Nemám teplotu. Mám však pocit, akokeby mi celé vnútornosti niekto žmýkal. Bolesť vyžaruje do bedrovej oblasti. Neviem čo robiť...

Strana
z2
ankare
1. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 len CRP aj leukocyty a vsetky tie parametre mam v poriadku. Amylazy v krvi mam vysoke 3.44. Idem teraz opat na krv.

@anonym_autor držíme palce!

anonym_5e6ce6
1. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 len CRP aj leukocyty a vsetky tie parametre mam v poriadku. Amylazy v krvi mam vysoke 3.44. Idem teraz opat na krv.

@anonym_autor a co si take jedla, nieco mastne tazke?

autor
1. nov 2025
@anonym_5e6ce6

@anonym_autor a co si take jedla, nieco mastne tazke?

@anonym_5e6ce6 praveze nic, nepijem alkohol, nejem mastne ani vyprazane a tazke veci. Mala som celozrnny chlebik a platkom kuracej sunky a potom okolo tretej zemiakovu kasu s varenou mrkvou a kuskom kuracich prs.

anonym_5e6ce6
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5e6ce6 praveze nic, nepijem alkohol, nejem mastne ani vyprazane a tazke veci. Mala som celozrnny chlebik a platkom kuracej sunky a potom okolo tretej zemiakovu kasu s varenou mrkvou a kuskom kuracich prs.

@anonym_autor hmm niekedy aj tie zrna vedia potrapit ci tropicke ovocie, koreniny, chilly. a stres mozno...ktovie.

autor
1. nov 2025
@anonym_5e6ce6

@anonym_autor hmm niekedy aj tie zrna vedia potrapit ci tropicke ovocie, koreniny, chilly. a stres mozno...ktovie.

@anonym_5e6ce6 nerozumiem, keby som spravila dietnu chybu, tak by som chapala. Ale takto? Sedim uz druhu hodinu na urgente, cakam na vysledky

anonym_5e6ce6
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5e6ce6 nerozumiem, keby som spravila dietnu chybu, tak by som chapala. Ale takto? Sedim uz druhu hodinu na urgente, cakam na vysledky

@anonym_autor pankreas je nevyspytatelny. zial :(

autor
1. nov 2025
@anonym_5e6ce6

@anonym_autor pankreas je nevyspytatelny. zial :(

@anonym_5e6ce6 dali mi ketonal do zily a cakam na lekara. Snad to bude ok.

anonym_d2c144
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5e6ce6 dali mi ketonal do zily a cakam na lekara. Snad to bude ok.

@anonym_autor nebola aj toto tvoja diskusia ? https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/zufalstvo-z-nevysvetlitelnych-bolesti-brucha-a-chrbta/

inak na pankreas velmi negativne vplyva aj stres a psychicka nepohoda
neberies pravidelne nejake lieky?

autor
1. nov 2025
@anonym_d2c144

@anonym_autor nebola aj toto tvoja diskusia ?

inak na pankreas velmi negativne vplyva aj stres a psychicka nepohoda
neberies pravidelne nejake lieky?

@anonym_d2c144 nie, nie je. Čítala som, že tá pani má 39 rokov, ja som staršia. Pravidelne beriem iba vitamín D, a liek na ŠŽ. Teraz som si pridala Ozzion. Aj čaj iba vypijem a mám obrovské kŕče.

anonym_d2c144
1. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d2c144 nie, nie je. Čítala som, že tá pani má 39 rokov, ja som staršia. Pravidelne beriem iba vitamín D, a liek na ŠŽ. Teraz som si pridala Ozzion. Aj čaj iba vypijem a mám obrovské kŕče.

@anonym_autor a nemas toho vitaminu D privela?

autor
1. nov 2025
@anonym_d2c144

@anonym_autor a nemas toho vitaminu D privela?

@anonym_d2c144 tak neviem, beriem 2000 denne a mam to naordinovane endokrinologickou. Pri poslednych testoch povedala, ze davka je postacujuca mam to v norme, cize mam pokracovat touto davkou.

anonym_5e6ce6
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_d2c144 tak neviem, beriem 2000 denne a mam to naordinovane endokrinologickou. Pri poslednych testoch povedala, ze davka je postacujuca mam to v norme, cize mam pokracovat touto davkou.

@anonym_autor a yeda co na to povedali lekari? mas dake lieky ci dieta ci co podrazdilo pankreas?

autor
2. nov 2025
@anonym_5e6ce6

@anonym_autor a yeda co na to povedali lekari? mas dake lieky ci dieta ci co podrazdilo pankreas?

@anonym_5e6ce6 nič lekár nepovedal, že mám ísť na gastro. Každopádne mi dali v piatok novalgin do žily a včera ketonal. Ten pomohol. V piatok som nejedla už nič, iba pila vodu. Včera poobede som jedla sucháre a čaj bez bylinkový. Až ku večeru mi to povolilo mierne. Dnes už relatívne dobre, len som slabá.

anonym_5e6ce6
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_5e6ce6 nič lekár nepovedal, že mám ísť na gastro. Každopádne mi dali v piatok novalgin do žily a včera ketonal. Ten pomohol. V piatok som nejedla už nič, iba pila vodu. Včera poobede som jedla sucháre a čaj bez bylinkový. Až ku večeru mi to povolilo mierne. Dnes už relatívne dobre, len som slabá.

@anonym_autor drzim palce.

Strana
z2