Mali ste bolesti hrudníka a chrbta pri Covide?
Zdravím, je tu veľa diskusií o covide, ale mňa by zaujímalo, kto mal bolesti hrudníka a chrbta bez kašľa a dýchavičnosti, ako dlho to asi trvalo. Bojím sa o blízkeho, aby to neprešlo do zápalu pľúc. Kašeľ len sem tam, dýcha aj rozpráva sa mu ok.
@majjjka24 ďakujem za odpoved ha sa s t m teraz trápim 10 dni fromilid UNI a prednison 20 mg ráno 8 dni potom znizujem podtón e na 10 mg a po dvoch týždňoch kontrol. Rtg pluc sa že sa uvidí ako ďalej v liečbe . . No a kedy má pošle na plucne ti si budem musieť vyberať a vydupať sama . A môžem sa pýtať ako sa cíti je jej lepšie ? Dik za ake kolvek info . Lebo
Moja obvodná mohla aj skôr nasadiť atb pred víkendom a možno by nebil z toho zapal .
@slavaf Dskujem za info uvidim čo povie o týždeň kontrolný rtg ale mám pocit že tie prvé atb čo mi dali fromilid Uno bud nezabrali ale bolo 10 dni malo . Juj keď ta moja obvodná k ničomu ssms si mudim vybavim plucnu len ta má dovololenku do 30.6. Celé zle .
Ake akt zaujímavé že po mesiaci rtg - ešte mama potrebuje atb 😏 to je sila . A tersz už je lepšie sa cíti ? Chodí na kontroly ? Ďakujem
😊
@angelinja ahoj, si prosím ťa, ja mám teraz prvýkrát ko vo ide a už týždeň má bolí chrbát, ale že strašne. Mala si na potom aj na iné príznaky? Ďakujem ti vopred za odpoveď ❤️
@meg_junova Prosím vás ako dlho vám trvali tie bolesti chrbta? Ďakujem
@akrima 5dni a potom som si dala isoprinosine a prešlo má to za 24hod

@soldi čo by kamoška infektologicka poradila na suchý dusivy kašeľ.. je horší a horší a keď veľmi kašle, klesá aj saturacia 😔 už som zúfalá, má codein, stoptusin, pije prieduškove čaje..