Mali ste niekto hrčku na dlani?
Ahojte na dlani sa mi urobila mala Hrčka ktorá ma trošku boli!??už to mám asi niečo vyše týždňa!?mala niektorá z vás také niečo!??nechcem hneď bežať s tým k lekárovi!?!Ma niektorá z vás podobnú skúsenosť!??
Ďakujem za každé info za každú radu.

Skus si to potierat Veralom 🙂 parkrat do dna 🙂 mne to tak zmizlo 🙂 ak by si ale mala vyraznu bolest, pripadne obmedzena pohyblivost ruky, prstov, tak k ortopedovi 🙂 malokedy to chcu v takychto lokalizaciach pichat, je to blizko sliach, ciev, nervov 🙂
@jonka23 no vraj to moze byt hocikde, najčastejšie to byva na zapasti. Moj to mal na hornej strane ruky a dr.,ze to este nikdy nevidela ( najma u dietata,4r.). Tak som sa aj nalakala,isli sme hned na druhý den na sono a tam nam dr.este medzi dverami vravi - gangliom ☺️ (co aj potvrdil)Odporucal iba sledovat,keby to obmedzovalo v pohybe,posielaju to ba chirurgiu,ale uprimne,neviem uz ako dalej postupujú. V drvivej väčšine to vraj zmizne samo , vstrebe sa to. Nemasirovali sme, aj on to mal take mäkké,pohyblive.
Podla mna to zmizne samo. Mohla si si ruku pretazit a proste sa ti toto ukazalo. Ak ta to nejak neboli, tak by som este pockala ci sa to sami nejak nevstrebe
vyzera to jak pluzgier. nenamahala si si tu ruku?
@moni017 dobry den mozem sa opytat mate este tu hrcku na dlani? Mne sa zrovna dnes spravila na dlani tiez.
@monikk1901 Ako to prosim dopadlo?Mam to iste
Prosím, ako Vám tie hrcky dopadli, mne sa tiež taky urobila. Ďakujem za každú radu.
@elenateodor ahoj, ja tu mám tento posledný príspevok a operačné mi to vyberali na chirurgii ruky, mala som tam nejaké tkanivo ktoré sa mi zapalilo, mesiac som chodila potom na rehabilitáciu
ach jaj, ďakujem
Prosím, ako Vám tie hrcky dopadli, mne sa tiež taky urobila. Ďakujem za každú radu.
@shee11
@elenateodor ja som ju mala takú bielu,hýbali sa pod kožou,bolelo to trvalo to týždeň, som si ju masirovala aj cez bolesť, aflamilom,a zrazu jeden večer ,že puk,praskla,a pod kožou žiadna hrčka, len to trochu štipkalo.

Gangliom,samo sa to vstrebe,max ta s tym poslu na sono. Je to nejaka tekutina okolo vaziva,moze to vzniknut z pretazenia. Moj syn to mal,ale na druhej strane ruky,neviem z coho 🤷