icon

Mali ste po zákroku/narkóze aj tráviace problémy(kŕče, hnačka)?

danielkadandy
19. jún 2019

Myslite ze je to tou narkozou? Uz treti den to tak mam od zakroku...nieje to v kuse ale tak raz dvakrat za den mi poriadne kruti v crevach a krce ani nehovorim...a hned musim na wcko...potom uz pohoda

vrabcek15
19. jún 2019

@danielkadandy ahoj ja som po narkoze 16 dní a nemala som žiadne tráviace ťažkosti..ale ja som mala operovaný hrudník..neviem čo ty možno nejaké "brušné operácie" (žlčník,črevá, žalúdok atď.)môžu mať vplyv na trávenie...

janaakt
19. jún 2019

Robili mi gynekologickú laparoskopiu pod narkozou. Keď som sa zobudila, myslela som že umriem od hladu, večer som už žobrala od sestriciek nech mi niečo dajú. Povedali mi, že môžu mi dať, ale odporúčajú, aby som nič nejedla, lebo tým, ktoré jedia ešte v ten deň, zvykne byť potom zle a dlhšie sa akoby spamatavali z toho. Tak ktovie či preto že som nejedla až do ďalšieho rána, ale žiadne tráviace problémy som nemala.

chvostik1
19. jún 2019

Ahoj. Ja som sa ako dieta z narkozy z prepacenim dogrcala ako stena. Pamatam si akoby to bolo len vcera. Od momentu ako som sa prebrala (to bolo myslim doobeda) mi bolo neskutocne zle od zaludka a vecer to uz vyliezlo. Ale od tej chvile mi uz bolo uplne v pohode. Takze to podla mna moze mat suvis. Pri poslednej narkoze (cisarsky) som nemala ziadne traviace tazkosti

zuzanaete
19. jún 2019

@chvostik1 Kedysi sa pouzivali uplne ine narkozy. Ak vtedy clovek vracal, tak teraz nemusi.

chvostik1
19. jún 2019

@zuzanaete Jasne, aj toto beriem do uvahy, ale urcite zohrava svoje aj cas, ktory v narkoze stravis a celkovo kazdy organizmus zvlada narkozu inak. Mne ako dietatu vtedy robili niekolkohodinovy zakrok, kdezto cisarak bol cakom-pak do 30min.

klara221218
19. jún 2019

Ja po narkoze mali problem ma zobudit ked ma zobudili tak si nepametam jak som odslapala do vedlajsiej miestnosti .. len jak som potom po par hodinach zobudila ked ma budili co som si odychla a tak som zvracala a to bolo len na chvilu co si pametam hrozne stavy som mala a vela som zvracala .. na kazdeho to posoby asi inak taze