Mali ste po zákroku/narkóze aj tráviace problémy(kŕče, hnačka)?
Myslite ze je to tou narkozou? Uz treti den to tak mam od zakroku...nieje to v kuse ale tak raz dvakrat za den mi poriadne kruti v crevach a krce ani nehovorim...a hned musim na wcko...potom uz pohoda
Robili mi gynekologickú laparoskopiu pod narkozou. Keď som sa zobudila, myslela som že umriem od hladu, večer som už žobrala od sestriciek nech mi niečo dajú. Povedali mi, že môžu mi dať, ale odporúčajú, aby som nič nejedla, lebo tým, ktoré jedia ešte v ten deň, zvykne byť potom zle a dlhšie sa akoby spamatavali z toho. Tak ktovie či preto že som nejedla až do ďalšieho rána, ale žiadne tráviace problémy som nemala.
Ahoj. Ja som sa ako dieta z narkozy z prepacenim dogrcala ako stena. Pamatam si akoby to bolo len vcera. Od momentu ako som sa prebrala (to bolo myslim doobeda) mi bolo neskutocne zle od zaludka a vecer to uz vyliezlo. Ale od tej chvile mi uz bolo uplne v pohode. Takze to podla mna moze mat suvis. Pri poslednej narkoze (cisarsky) som nemala ziadne traviace tazkosti
Ja po narkoze mali problem ma zobudit ked ma zobudili tak si nepametam jak som odslapala do vedlajsiej miestnosti .. len jak som potom po par hodinach zobudila ked ma budili co som si odychla a tak som zvracala a to bolo len na chvilu co si pametam hrozne stavy som mala a vela som zvracala .. na kazdeho to posoby asi inak taze

@danielkadandy ahoj ja som po narkoze 16 dní a nemala som žiadne tráviace ťažkosti..ale ja som mala operovaný hrudník..neviem čo ty možno nejaké "brušné operácie" (žlčník,črevá, žalúdok atď.)môžu mať vplyv na trávenie...