Mali ste Staphylococus epidermidis v nose?
Mali ste niekto stafylokoka epidermidis v nose a sposoboval vam problemy ?
ahoj, viem , ze stara diskusia, mam ho teraz - problemy: svrbenie v nose, krvavé hlieny, ráno vodnaty vytok, stekanie hlienov, skriabanie hrdla a drazdenie na kasel, nic mi nepomaha. prosim ta, ake si mala priznaky ty a co ti pomohlo? dakujem
@bebuka99
@fannynka
@slavka173 poprosim vás čo vam pomohlo ??? Ja som zahlienena , ako keby stale nadcha tazko mi je ju vysakat uz mam teraz iba číre hlieny ale mala som zlto zelenkaste trocha . Som proste zahlienena v dutinách , kasel ani zatekanie do hrdla nemam . Ale mala som teda jedno balenie sumamedu 3 tabletky a 4 dni pausa neviem ci dať este jednobalenie lekar orl mi uz po telefone ze netreba . Ale nie dom celkom ok .
Keď prehĺtať obcas mi praska v ušiach nebolia ma. Ani nemam zakahnute . Este mam teraz pamycon . A aerinaze , sinupret .Ako sa doliecit aby sa mi uz nepohorsilo ??? Dik moc ake atb ? Aleno kvapky , lieky ste brali vy???

ahoj, viem , ze stara diskusia, mam ho teraz - problemy: svrbenie v nose, krvavé hlieny, ráno vodnaty vytok, stekanie hlienov, skriabanie hrdla a drazdenie na kasel, nic mi nepomaha. prosim ta, ake si mala priznaky ty a co ti pomohlo? dakujem