icon

Mallorca akné - vyrážky v lete

pamut
28. júl 2021

čo pomáha?

simsalabim
28. júl 2021

@pamut vyhybat sa slnku medzi 11-15h. Pouzivat ochranny faktor 50, najlepsie Eucerin Sun allergy protect. Uzivat betakaroten a zinok uz pred dovolenkou.

ma77
28. júl 2021

@pamut Mne nepomaha nič a trapim sa stym každy rok pri mori beriem aj tabletky na alergiu kupujem 50 ochranny faktor mala som všeljake značky len z lekarne teraz som pri mori a mam eucerin sun aj tak mam akne ☹

masinka
28. júl 2021

dcera to ma, pomohlo jej davat pred "opalovacou" sezonou betakaroten a opalovaci krem z DM ktory je prave na toto mallorca akne urceny (poradili mi ho mamicky tu na MK)

simsalabim
28. júl 2021

@ma77 a dodrzujes aj to, ze sa casto natieras a cez obed si vnutri? Ja sa natieram cca kazdu hodinu a okolo 11 idem dnu a von az po 15hod. Ak som nahodou na vylete jeden den aj cez obed, vyhadzem sa, ak nie som zahalena ako moslimka. A potom to uz spusti slnko aj o 9 rano. Proste sa musim vyhnut tomu pobytu na slnku cez najprudsie slnko a mimo to vela sa natierat, vtedy to je ok.

ma77
28. júl 2021

@simsalabim Ano medzi 11 a 15 som na izbe alebo v chladku v tričku a ked idem k moru prehodim si pareo ale do vody už nie a tam tiež opali aj večer von do mesta o 19 tu je ešte slnko😉

simsalabim
28. júl 2021

@ma77 no treba ist dnu… chladok nestaci. A tricko by malo bty s uv filtrom.