icon

Mám 160 cm a 45 kg

zdenicka19
30. mar 2017

Ahojte žienky,dievčatá ... som maminka a mám 1 ročné dievčatko.. Na začiatku bolo všetko super so mnou no ako som prestala kojiť malú keď mala 5mes. som začala extrémne chudnúť :( ... mám 160cm a 45kg POMOC !!!!!!!!!! ... Užívala som B12 injekcie,b12vody,b12 tabletky no nič ... Keď sa niektorá v mojom texte našla prosím vás o pomoc. Chcela by som pribrať no ŽIADNE PREJEDANIE ! Ak budete narážať nech idem k lekárke už sa stalo,to ona mi predpisovala tie B12..naozaj som z toho zúfalá...necítim sa byť ženou takou aká som bola predtým ... Ďakujem za každú odpoveď.

Strana
z2
baboobchod
3. apr 2017

Nevidím problém, pokiaľ sa dobre cítiš. Ja mám 160 cm a 44 kg. Vôbec nemám pocit, žeby som bola nejako vychudnutá. Proste niekto je väčší a niekto menší 🙂 V deň pôrodu som mala 54 kíl a to mal krpec 3,82 kg a 51 cm :D

matrioska86
10. apr 2017

este nerob paniku....asi sa len potrebuje telo spamatat zo vsetkych tych zmien hormonalnych. fyzicky sa citis slaba, alebo ti to vadi len vizualne?

govinda
10. apr 2017

@zdenicka19 ahoj. Ja meriam 160 cm a cítim sa najlepšie pri hmotnosti cca 51-52 kg. Pred dvoma rokmi som pri rozvode schudla na nejakých 45 kíl a cítila som sa fyzicky strašne slabá, všetky choroby na mňa liezli .... Lekár ma poposielal kade-tade, aj keď som tvrdila, že je v tom stres. Aj štítka je u mňa problém, ale mám nasadené lieky už asi 8 rokov a je to ustálené. Nakoniec ma lekár poslal na gastro a bam, celiakia ... to je síce dlhšia história, ale hlavné je, že sa na celiakiu prišlo a pár mesiacov na diéte a bola som s hmotnosťou tam, kde predtým. Teraz už vyše roka mám ustálenú hmotnosť cca 52-53 kg, neprejedám sa a snažím sa jesť hlavne zdravo. Skús požiadať o vyšetrenie na gastro, prípadne štítku, ak ti nerobili. Zbytočne do seba budeš kadečo pchať, pokiaľ máš zdravotný problém .... ten treba riešiť. Držím palce

Strana
z2