Mám 26 rokov a idem si dať strojček
Máte pekný chrup ? Rovné biele zuby ?
Ja man 26 a az teraz si idem dat strojcek😣
Nemam a nebudem. Mne sa moje krive zuby pacia. 😝
@sima979797 ja som mala strojček v 43-48,Skus prekonať
mala som strojček keď som mala vyše 40 ... 🙂
@anonym_8ce74b to nie je iba o páčení. krivé zuby môžu spôsobovať zdravotné problémy ...
@sima979797 Ja mám vybielené profesionálne…
Predné dva zuby trošku krivšie, ale mne sa to akosi páči…
Ano mam
A je dobre ze ty svoje zuby riesis, moja kamoska si dala strojcek v 30tke 🙂
@sima979797 keby som na to financie hneď si dám
Mala som v 10r vyberaci, v 25r fixny a v 42r invisaline. Teraz mam opat udrziavaci. Zial, zuby sa posuvaju cely zivot, takze po dokonceni liecby je nutne udrziavat. Ale s vysledkom som bola vzdy spokojna.
Mala som ako študentka, potom sa mi zuby zase pokrivili. Teraz keby som mala peniaze tak idem znova do strojčeka. Bohužial je to drahá záležitosť.
Strojček netreba, je to zbytočná vec, hlavne keď si to dá niekto, kto má len mierne krivé zuby.
Nemala som, už mám. Nosila som invisalign vo veku 42. Takze si uuuuuplne v pohode 😀
Strojček netreba, je to zbytočná vec, hlavne keď si to dá niekto, kto má len mierne krivé zuby.
@anonym_2d1ad0 tak toto je pekný blud
Mam 31 a doteraz lutujem ze som si strojcek stale nedala a ktovie ci si niekedy dam. Dobre robis.
Mam 37 a dnes mi ho zlozili 👏🏻🤩
Kde ste si dali robiť strojček na zuby a ako to vyšlo cenovo?
Mám strojček 3 týždne, fixný 🙂
@alica110 aké boli prvé dni/týždne? Ja som ho mala ako decko, ale to už si pamätám len matne. Teraz ma to čaká znovu, tak na čo sa mám pripraviť. Hlavne, čo sa týka práce, či si pociťovala nejaké obmedzenia (napr. Reč, jedlo, bolesť, .... )
@alica110 aké boli prvé dni/týždne? Ja som ho mala ako decko, ale to už si pamätám len matne. Teraz ma to čaká znovu, tak na čo sa mám pripraviť. Hlavne, čo sa týka práce, či si pociťovala nejaké obmedzenia (napr. Reč, jedlo, bolesť, .... )
@anonym_dcbf35 Bolelo to prvých 5 dní, jesť som mohla len kašovitú stravu, potom postupne som už jedla aj iné jedlá, len treba dávat pozor a vyhýbať sa tvrdému jedlu. Bolesť už necítim, ale na dotyk áno, to je normálne, pretože zuby pracujú. Niekedy bolí jeden konkrétny zub, inokedy viac zubov len na jednej strane, neskôr zas druhá strana 😄 Veľmi dôležité je čistenie zubov, aby sa predišlo kazom a demineralizácii skloviny. Pri každom uťahovaní to bude pár dní bolieť.
Ja vy som do toho už nikdy nešla. Strojček fixný som mala v 14-16 rokoch ale zuby sa mi naspäť skrivili. Nosila som nočný strojček rok a potom som prestala nakoľko som mala neskutočné afty, rezné rany a neskôr gumený mi vypadával aj po hodine len. Telo ho samo vyplulo. Lekárka mi povedala že to treba nosiť celý život. Tak som to vzdala a už nikdy viac zbytočne peniaze za mňa dali rodičia čo ľutujem.
42 a fixný tretie obdobie života v čase detstvo-dodnes
Ja vy som do toho už nikdy nešla. Strojček fixný som mala v 14-16 rokoch ale zuby sa mi naspäť skrivili. Nosila som nočný strojček rok a potom som prestala nakoľko som mala neskutočné afty, rezné rany a neskôr gumený mi vypadával aj po hodine len. Telo ho samo vyplulo. Lekárka mi povedala že to treba nosiť celý život. Tak som to vzdala a už nikdy viac zbytočne peniaze za mňa dali rodičia čo ľutujem.
@sima979797 ja som mala o niečo viac, keď som si dala strojček a potom som ho nosila ešte raz. Vôbec neľutujem a áno, mám rovné a biele zuby, každý ich obdivuje …. A aj sa o ne náležite starám …
34 a dali mi ho v 32, invisilign. Mala som dost krive ale mi to nevadilo, az kym kamoska nedosla ze ma strojcek tak ma motivovala 🙂 bielit nemam v plane. Vobec som neriesiala kolko mam rokov, nic na tom nie je.

Mám strojček 3 týždne, fixný 🙂