icon

Mám bolesť brucha

llenka014
4. aug 2021

Ahojte boli má brucho ako je naznačené na foto až smerom dolu neviete čo to môže znamenať?

Mám bolesť brucha
Strana
z2
sashka22
4. aug 2021

@llenka014 a Ty sama co preto robíš aby si sa nekontrolovala? Kde sú kamošky. Ja Ťa tu registrujem už dosť dlhú dobu nato aby som sa chytila za hlavu a povedala si, že taká mladá žena a stále riešiš choroby. Žiješ s rodičmi, neunavuje ich to? Nieje to volanie o pozornosť doma? Ak nepracujes, mala by si si co najskôr prácu nájsť, aby si nemala čas fabulovať diagnózy. Nepíšem to, aby som Ťa zdrbala, niesom o moc staršia od Teba ale niekde toto proste tkvie. Pracuj na sebe a svojom sebavedomí.

luccija
4. aug 2021

@llenka014 môžeš mať endometriózu a tu Ti zistia iba laparoskopiou ložiská nemusia byť vidieť na sone.Uzkosti máš z toho, že Ťa niečo bolí?
Ja som mala problém s krízami a všetci hľadali, že to bude slepak, gynekologické veci....lebo mi to vyžarovalo do brucha
Máš lieky od psychiatra?ty môžeš ísť k psychiatrom 4 to je tvoja vec nerozumiem prečo Ťa nechcel zobrať druhý?k psychologické sa chodí dlho čo Ti pomôže jedna návšteva.
Treba ísť na hadičku intolerancie....

llenka014
autor
4. aug 2021

@luccija intolerancie som mala robené bolo to ok, kríze má bolia na pravej strane, k psychologicke chodím 3 mesiac už cca a mám úzkosti z toho že mi vždy niečo je :(

llenka014
autor
4. aug 2021

@sashka22 áno ale to nejde keď vždy niečo mi je ke to ťažké

sashka22
4. aug 2021

@llenka014 jasné, že je to ťažké.... Zmena bolí. Si na správnej ceste len pokračuj a verím, že s pomocou psychologicky sa dáš do poriadku a užiješ si život ako ostatní ľudia.

llenka014
autor
4. aug 2021

@sashka22 len nech má nič neboli a budem ok nebudem na pochybách

luccija
4. aug 2021

@llenka014 bola si u neurológa máš robené MRI?

llenka014
autor
4. aug 2021

@luccija neurolog áno mr čoho

Strana
z2