Mám bolesť brucha
4. aug 2021
Ahojte boli má brucho ako je naznačené na foto až smerom dolu neviete čo to môže znamenať?

@llenka014 môžeš mať endometriózu a tu Ti zistia iba laparoskopiou ložiská nemusia byť vidieť na sone.Uzkosti máš z toho, že Ťa niečo bolí?
Ja som mala problém s krízami a všetci hľadali, že to bude slepak, gynekologické veci....lebo mi to vyžarovalo do brucha
Máš lieky od psychiatra?ty môžeš ísť k psychiatrom 4 to je tvoja vec nerozumiem prečo Ťa nechcel zobrať druhý?k psychologické sa chodí dlho čo Ti pomôže jedna návšteva.
Treba ísť na hadičku intolerancie....

@llenka014 a Ty sama co preto robíš aby si sa nekontrolovala? Kde sú kamošky. Ja Ťa tu registrujem už dosť dlhú dobu nato aby som sa chytila za hlavu a povedala si, že taká mladá žena a stále riešiš choroby. Žiješ s rodičmi, neunavuje ich to? Nieje to volanie o pozornosť doma? Ak nepracujes, mala by si si co najskôr prácu nájsť, aby si nemala čas fabulovať diagnózy. Nepíšem to, aby som Ťa zdrbala, niesom o moc staršia od Teba ale niekde toto proste tkvie. Pracuj na sebe a svojom sebavedomí.