Mám bolesti pod pazuchou. Za kým mám ísť?
chcela by som sa opytat uz 2-3 tyzdne pozorujem ze ma boli pod lavou pazuchou pod tou jamkou a akokeby ta cela strana, nemam tam hrcku ale boli to, pred 3 rokmi sa mi zapalili potne zlazy a na chirurgii mi to museli v lokalnej anesteze rezat nic prijemne 😒 tiez to bol takto v lete ale vtedy to bolo viditelne mala som tam v pazuchach aj 2-3 male hrcky hnisu a bolelo to. Teraz ma boli len ta jedna lava strana a je to ine skor ako uzliny ale hrcku necitim. Ako mam postupovat mam ist za obvodnym lekarom alebo rovno za gynekologom? Mali ste niektora podobnu skusenost?
Ahojte, neviete mi niekto poradiť, len tak z ničoho nič, ma začala bolieť pravá ruka, za dva dni sa mi to začalo podlievať, už mi to ožltlo, ako keby som sa udrela ale neudrela som sa , ťahá sa mi to po vnútornej žile po lakeť a vrchom ruky smerom k prstom, bolí ma už celá ruka, bola som na sone - dobre, bola som na rengeni - dobre, bola som u neurológa - dobre, u ortopéda - dobre, na chirurgii - dobre, zobrali mi krv, vraj tam nie je žiaden zápal a ruka bolí a bolí , neviete mi niekto poradiť, čo to môže byť???? alebo , čo si mám na to dať???? díki
@mamadana70 cievne tromboza

@andrejkam presne tak to boli aj mňa, hmmmmm, rozmýšľam ku komu pôjdem na vysetrenie