Mám bolesti v pravom boku pod rebrami
@ella_price bola som na USG brucha všetko ok okrem stestozy pečene a stále mávam bolesti.
@andulkaanka Môžu byť črevá. Máš vylúčenú celiaku, laktózovú intoleranciu? Nemáš HIT alebo iné intolerancie?
@andulkaanka mne sa zda že som mala veľké bolesti na pravej strane ( je to už nejakých par rokov) bola som na viacerých vyšetreniach az nakoniec mi v ladvine našli kamene..
@sofinka1301 ja som bola aj na urológii urobil mi USG ladviny a vravel že všetko je poriadku , že ladvina je čistá tak neviem čo to môže bolieť
@andulkaanka na rehabke mi lekárka povedala že od chrbtice ,mám nejaké výrastky na chrbtici
@acrobaleno bola som na gastre kvôli helikobakter pilori aj na kolnoskopii,tak hrubé črevo poriadku dobre, ale na celiakiou nevysetroval
tak to riesim presne aj ja...ja som bola zatial iba na sono brucha a tam chvalabohu kameme nie su,ale zevraj mam atypycky zlcnik,je vyhnuty trocha do inej strany a to mi moze sposobovat bolest..na gastre som este nebola..bolo mi povedane,ze to moze kludne byt aj od chrbtice..hm...skor si myslim,ze ten zlcnik..pijem caj na pecen a zlcnik s pupavou,taka preventivka...tak klop klop trocha sa to ukludnilo a taktiez mam mensiu dietu a plus mensie porcie a castejsie...
@alenamihal mňa to tak boli ako keby tam niečo tlačilo,ako keby tam niečo bolo
@andulkaanka to ja mam presne iste ...stale mi tam nieco zavazia a tlaci..brrr....takze ani na gastre nic nezistili ??? fuuuu z jednej strany dobre,ale z druhej strany ,co to vlastne moze byt...
@andulkaanka
@alenamihal tiež mám už rok pocit, akoby mi niečo zavadzalo v pravom boku. Najprv pod rebrami a teraz to už posledne zišlo nižšie, až ku slepaku akoby. Aj brucho mám často nafúknuté. Ide mi to až do pravých krížov. Sono brucha ok, hadica do žalúdka vraj tiež. Chcem ísť ešte na kolonoskopiu.
Vy ste ako na tom teraz??
@jajuuus tak bola som na gastre a vsetko ok ,takze to mam od chrbtice...klop klop od kedy robim cviky na cely chrbat ,tak bolest uz nie je... taktiez aj masaze davam do toho...
ja ked som bola este na gynde,tak doktorka mi naznacila.,ze to moze byt aj z nafukovanie..takze mozno je to tvoj pripad...
@acrobaleno myslis ze od hitu by boli take bolesti ?
@nifinka jajjj čo to každého boli pod pravým rebrom aj mňa nejak boli tam už dlhšie,keď som naposledy bola na usg tak všetko bolo dobre.
@elenatomasova 🤷♀️na nervy som z toho už...
@jajuuus ahojte aj mňa často pobolieva pod pravim rebrom ťahá sa to do chrbta ,niekedy cítim to aj pravom boku brucha , obvodná a neurologička vraveli že to je od chrbtice
@jajuuus ahoj,áno,prichádza to a odchádza. Bola som už 4x na sono,našli niečo na pečeni,potom zase na vaječníku,všetko mi sledujú,ale ani z jedného ma vraj nemôže bolieť pravý bok. Bola som už aj na gastroskopii,HIT intolerancia,celiakia...všetko negatívne. Takže zostáva ešte mliečne a kolonoskopia... Akože zúfalstvo toto 🤦🏼♀️
@nifinka to bude od chrbtice ja to tiež mávam
@nifinka to bude od chrbtice ja to tiež mávam
@andulkaanka zase som tu po sto rokoch 😂 ja som si ortopéda nechala na koniec, najprv som pobehala rôzne vyšetrenia. Všade povedali, že to bude z chrbtice. A on mi na to povedal, že to nemôžeme zvaliť na chrbticu! Takže som stále v bolestiach, už to trvá 4 a pol roka, bolesť zišla nižšie akoby na črevo a dozadu do krížov a vyššie ako na obličky. Najhoršie je to vpredu na tom akoby čreve... Obmedzuje ma to v práci, vo voľnom čase, na tréningoch. Nevládzem, ako by som chcela a už ma to nebaví 😭

Žlčník?