Mám fľaky pod pazuchou, ktoré štípu a svrbia
Ahojte, nestretli ste sa s niečím takýmto pod pazuchami? Dosť to štípe, svrbí a divný pach a ako keby hnis z toho ide. Ak má pošlete dr, ano viem mam ist ale mam pozitívny covid test čiže musím počkať 🙂 umývam si to často, Rybacia masť, framikoyn zasyp, betadine masť dokonca canesten nepomahaju. Ďakujem za pomoc

Imazol este mozno az mate doma
Detský púder a snažiť sa to nechať v suchu ...
Ak je to mykóza, tak bude treba nielen masť, ale aj tabletky.
Detský púder môže vysušiť, ale môže to tiež rozdráždiť (ako zrnká piesku), keď sa to tam bude trieť (vzhľadom na lokalitu).
Určite žiadnu kozmetiku, veľa vetrať a držať v suchu.
Okrem Canesten sú aj iné antimykotické liečivá - candibene, fungolon, diflucan... Ideálne by bolo zobrať vzorku / ster a nasadiť liečbu podľa konkrétneho nálezu po ukončení karantény (vyliečení).
Máš alergiu na kov a kov obsiahnuty v deo skús vyskúšať gulicky z lekárne mne osobne zaberá eucerin.
Dovolím si označiť @dextella14 , pani Dr. , možno sa na to pozrie, keď bude mať čas 😇 uff, nezávidím 😏
Moze byt bakterialna infekcia aj kvasinkova, bolo by dobre spravit stery z prejavov
Potrebujete liecbu na predpis, kontaktujte kozneho lekara mlzno vam posle erecept ktory Vam niekto vyzdvihne
Tu samoliecba nepomoze
Tak bola som konecne u dr s tym. Zobrala mi krv,moč a stery. Vravela nieco o stoličkou ekzém ale nebola si ista :/ dostala som masť zarábajú v lekárni a demisií kvapky 😂
Môžem sa prosím spýtať či liečba zabrala a nevrátilo sa to? Ja mám niečo podobné v podpazuší a samoliečba nepomáha 🥴

posli fotky koznemu tak ako sem moze to byt mykoza alebo nieco take a budes asi potrebovat nieco silnejsie dr ti moze predpisat cez internet recept mozno beries nejake lieky (ak beries) co ti oslabili imunitu, alebo ani nemusis ak mas covid kludne ti aj ten mohol oslabit imunitu ☹ skus poslat do skupiny zdravotnikov je tam super kozna dr. urcite ti bude vediet poradit a osobne kedze to mokva nedavala by som na to zbytocne hociake maste hlava nehlava