icon

Mám fľaky pod pazuchou, ktoré štípu a svrbia

nikadavid
18. okt 2020

Ahojte, nestretli ste sa s niečím takýmto pod pazuchami? Dosť to štípe, svrbí a divný pach a ako keby hnis z toho ide. Ak má pošlete dr, ano viem mam ist ale mam pozitívny covid test čiže musím počkať 🙂 umývam si to často, Rybacia masť, framikoyn zasyp, betadine masť dokonca canesten nepomahaju. Ďakujem za pomoc

Mám fľaky pod pazuchou, ktoré štípu a svrbiaMám fľaky pod pazuchou, ktoré štípu a svrbia
kacena4
18. okt 2020

posli fotky koznemu tak ako sem moze to byt mykoza alebo nieco take a budes asi potrebovat nieco silnejsie dr ti moze predpisat cez internet recept mozno beries nejake lieky (ak beries) co ti oslabili imunitu, alebo ani nemusis ak mas covid kludne ti aj ten mohol oslabit imunitu ☹ skus poslat do skupiny zdravotnikov je tam super kozna dr. urcite ti bude vediet poradit a osobne kedze to mokva nedavala by som na to zbytocne hociake maste hlava nehlava

viestta
Odpoveď bola odstránená
20erika07
18. okt 2020

Imazol este mozno az mate doma

mamanadruhuu
18. okt 2020

Detský púder a snažiť sa to nechať v suchu ...

tanyan
18. okt 2020

Ak je to mykóza, tak bude treba nielen masť, ale aj tabletky.
Detský púder môže vysušiť, ale môže to tiež rozdráždiť (ako zrnká piesku), keď sa to tam bude trieť (vzhľadom na lokalitu).
Určite žiadnu kozmetiku, veľa vetrať a držať v suchu.
Okrem Canesten sú aj iné antimykotické liečivá - candibene, fungolon, diflucan... Ideálne by bolo zobrať vzorku / ster a nasadiť liečbu podľa konkrétneho nálezu po ukončení karantény (vyliečení).

lenka3101
18. okt 2020

@nikadavid aj ja som mala,pomohol mi imazol a ináč robil mi to deodorant ten čo sa dáva na noc,neviem už či rexona alebo Dove to bol

nikadavid
autor
25. okt 2020

Takze baby je to este horsie :( nepomohol ani imazol

lenka3101
26. okt 2020

@nikadavid
cipana,tak asi už len kožná 🤷

ninka2012
26. okt 2020

Máš alergiu na kov a kov obsiahnuty v deo skús vyskúšať gulicky z lekárne mne osobne zaberá eucerin.

natali03
26. okt 2020

Dovolím si označiť @dextella14 , pani Dr. , možno sa na to pozrie, keď bude mať čas 😇 uff, nezávidím 😏

dextella14
26. okt 2020

Moze byt bakterialna infekcia aj kvasinkova, bolo by dobre spravit stery z prejavov

Potrebujete liecbu na predpis, kontaktujte kozneho lekara mlzno vam posle erecept ktory Vam niekto vyzdvihne

Tu samoliecba nepomoze

nikadavid
autor
28. okt 2020

Tak bola som konecne u dr s tym. Zobrala mi krv,moč a stery. Vravela nieco o stoličkou ekzém ale nebola si ista :/ dostala som masť zarábajú v lekárni a demisií kvapky 😂

apolenka6
12. nov 2023

Môžem sa prosím spýtať či liečba zabrala a nevrátilo sa to? Ja mám niečo podobné v podpazuší a samoliečba nepomáha 🥴

apolenka6
12. nov 2023