Mám ísť na pohotovosť?
Mam to tak uz dlhsie, ked ma nejaky hmyz stipne, neskutocne ma to svrbi, boli a stipe a nasledne je z toho modrina. Aj ked je to obycajny maly komar. Dnes ma zas nieco stiplo, na zaciatku to vyzeralo ako obycajny komar, no strasne ma to boli a je z toho toto. Prikladam fotku. Isli by ste na pohotovost? Čo to je?

@simsalabim takto ti to vyzeralo po akom case od ustipnutia? Ten cerveny ram / kruh okolo je znak boreliozy. Ale ta sa tusim prejavi az po ca 2 tyzdnoch.
@micicka ta fotka je asi 12 den, neviem presne, uz si nespominam. Ono to bol vela dni stipanec asi 5 cm velky, cerveny, bolavy, ktory nemizol a nemenil sa. Potom zacal zrazu strasne svrbiet, palit, bol horuci. Sla som rano na kozne, dal mi advantan, nejaku vodu v litrovej flasi - roztok a kazal nim chladit. Poobede sa okolo toho urobil cerveny kruh s milion drobnymi vyrazkami, ktore sialene svrbeli, zliali sa do kruhu a zvacsilo sa to na velkost dlane aj s prstami. Priserne to bolelo, nielen svrbelo. Sla som podvecer k mojej dr - ta ordinovala poobede a len zalomila rukami, ze mam ist na koznu pohotovost (v BA taku mame). Takze som sla este aj tam... to uz som mala aj zvysenu teplotu. Odisla som s dvomi injekciami v zadku, receptom na Doxyhexal a upozornenim, ze ak sa mi este zvysi teplota a zacnem mat pocit, ze to hnisa, ze to bude treba chirurgicky vycistit. Niekolko dni som sa citila velmi zle, ako s chripkou, len som sa povalovala a tvarila sa, ze pracujem (mame povolene pracovat z domu pri chorobe, ak to nie je vazne).

Nie, nesla. V pondelok chod k obvodnej