Mám komplexy a bojím sa operácie
Ahojte.Pred rokmi som mala úraz nosa,ostala mi jemne vpacena kost.mzm z toho komplexy.Je to malá zmena,no mäkké štruktúry sa pomenili a tak.Mam komplexy z toho,no operácie sa bojim a viem,že to riziko nepodstupim.Je niekto s podobnou skúsenosťou.Ani neviem,čo chcem za radu. Asi sa len zdôveriť.
@divokykonik ja to vnímam hlavne,no...ide mierne do strany a uberá to na pohodlí mimiky možno trochu,ako nik sa má naň nepýta.Skor mne to vadí,uberá zdravé sebavedomie
On sa aj trocha mení v tej časti ,kde je kosť,je tričká taký tvarovatel
ny, tie mäkké časti nemajú taku oporu ako predtym je inak vyskladaný,no mimika rovnaka
Troška
Skusala si vyretusovat make upom?
No ale iné sa robiť nedá.Máš len dve možnosti.Bud sa s tým zmieriš alebo ozaj nabrať odvahu a na operáciu.Ja by som neváhala a išla na operáciou.Len si treba nájsť ozaj dobrého odborníka.Mne sa páči robota mudr Tomáša Doležala z Prahy
Neber odvahu a choď na to. Operácia ti zlepší kvalitu života.
@domkakvet mne ten nos sa dotykom a tlakom aj mení...inak áno,to by pomohlo,keby vyzeral stále rovnako
@divokykonik
@koniarova
@liusa82
@domkakvet adakujem ,ste zlaté.Volba je na mne,jasne.Skoda,že nemám nikde v okolí príklad vydarenej operácie...To by ma asi povzbudilo skôr,aj keď ani tonenii záruka.Mala by som nabrat odvahu...
pozri pracu dr Alfaresa na Instagrame, nos sa da korigovat aj kyselinou.
tak ako adela?
@onedaynick kuknem,dik.

Môj muž má od prírody divne tvarovaný nos, vyzerá ako keby ho mal poriadne zlomený. Na šarme mu to neubralo, aj dostáva komplimenty, že je riadny fešák, čiže nemá komplexy. Ale on sa pozerá na ten nos odmalička no, ty to máš iné. Aj si to ľudia všímajú, že sa ťa pýtajú, čo sa stalo? Alebo to len ty tak vnímaš intenzívne?