icon

Mám komplexy a bojím sa operácie

24. máj 2023

Ahojte.Pred rokmi som mala úraz nosa,ostala mi jemne vpacena kost.mzm z toho komplexy.Je to malá zmena,no mäkké štruktúry sa pomenili a tak.Mam komplexy z toho,no operácie sa bojim a viem,že to riziko nepodstupim.Je niekto s podobnou skúsenosťou.Ani neviem,čo chcem za radu. Asi sa len zdôveriť.

divokykonik
24. máj 2023

Môj muž má od prírody divne tvarovaný nos, vyzerá ako keby ho mal poriadne zlomený. Na šarme mu to neubralo, aj dostáva komplimenty, že je riadny fešák, čiže nemá komplexy. Ale on sa pozerá na ten nos odmalička no, ty to máš iné. Aj si to ľudia všímajú, že sa ťa pýtajú, čo sa stalo? Alebo to len ty tak vnímaš intenzívne?

autor
24. máj 2023

@divokykonik ja to vnímam hlavne,no...ide mierne do strany a uberá to na pohodlí mimiky možno trochu,ako nik sa má naň nepýta.Skor mne to vadí,uberá zdravé sebavedomie

autor
24. máj 2023

On sa aj trocha mení v tej časti ,kde je kosť,je tričká taký tvarovatel
ny, tie mäkké časti nemajú taku oporu ako predtym je inak vyskladaný,no mimika rovnaka

autor
24. máj 2023

Troška

domkakvet
24. máj 2023

Skusala si vyretusovat make upom?

liusa82
24. máj 2023

No ale iné sa robiť nedá.Máš len dve možnosti.Bud sa s tým zmieriš alebo ozaj nabrať odvahu a na operáciu.Ja by som neváhala a išla na operáciou.Len si treba nájsť ozaj dobrého odborníka.Mne sa páči robota mudr Tomáša Doležala z Prahy

koniarova
24. máj 2023

Neber odvahu a choď na to. Operácia ti zlepší kvalitu života.

autor
24. máj 2023

@domkakvet mne ten nos sa dotykom a tlakom aj mení...inak áno,to by pomohlo,keby vyzeral stále rovnako

autor
24. máj 2023

@koniarova
@liusa82 Uuf,viem,že to,čo píšete je pravda.Len toľko pokazených operácii pri minimálnych plánovaných zmenách...

autor
24. máj 2023

@divokykonik
@koniarova
@liusa82
@domkakvet adakujem ,ste zlaté.Volba je na mne,jasne.Skoda,že nemám nikde v okolí príklad vydarenej operácie...To by ma asi povzbudilo skôr,aj keď ani tonenii záruka.Mala by som nabrat odvahu...

onedaynick
24. máj 2023

pozri pracu dr Alfaresa na Instagrame, nos sa da korigovat aj kyselinou.

teleskop
24. máj 2023

tak ako adela?

autor
24. máj 2023

@onedaynick kuknem,dik.