icon

Mám koronavírus a som na izbe v nemocnici so ženou, ktorá ho má tiež

valentinavibi
2. aug 2020

chcela by som sa spytat jednu otazku.
sme v zahranici v nemocnici a ja som dostala covid, a hospitaliziovali ma tiez s jednou zenou,co ho ma udajne tiež/ ma sympatomy,ale jej testy ukazuju stale negativne/, no jasne ze homa.
. Moja liecba je narocna a zdlhava a pomalinky sa davam dokopy, i ked to bolo strasne, vytrpela som si, a som ako tak relativne OK, kdezto tato zena vedla mna,co lezi, tak ju nijako neliecia, davaju jej paralen iba, coldrex nechapem prečo, proste ze to nema take " zavazne", ako ja som mala ( ja som brala 5 tazkych liekov vratane remdesiviru a plaquenilu)astale so mnou zdiela izbu, som z toho zufala. Aby ma nenakazila proste zase znova. Asi tu stvrdneme spolu este 10 dni, Co mam s tym robit ? Je to pre mna zase nebezpecne, ze to zase chytim od nej?lebo ona stale kasle a bolí ju cele telo, hlava, soplí sa....a dnes jej test vysel pozitivny konecne, ale neliecia ju tak ako mna, vlastne nijako. co s tym?lekar povedal, ze on nevuie,ci to dostanem od nej znova :OOOO reakcia ma sokovala.
dakujem

Strana
z3
bafka
5. okt 2020

@biba2014 ja viem že existujú aj iné choroby aj že sa na ne zomiera viac. Ale po prvé, vaš komentár znel akoby ste neverili že nejaký človek existuje čo to má, po druhé, rakovina, mŕtvica atď infekčná nie je, po tretie, to, že lekári sú sprostí a nechápu usmernenia ktoré im prišli, a to, že majú si ľudí volať presne na termín s rozostupom, aby sa v čakárni nestretli ľudia....tak toto je chýba konkrétnych lekárov, že radšej nebudú robiť, lebo covid a kľudne takých lekárov choďte udať. A po ďalšie, áno, naše zdravotníctvo je na prd dlho a dlho aj bude, ale to snáď vie každý a nie je to chyba nejakého vírusu, ktorý existuje a je nevyspytateľný, lebo niekto naň zomrie hoci bol celý život zdravý ako repa a niekto ho prekona ani nevie ako

Strana
z3