icon

Mám nádor na mozgu. Viete mi odporučiť lekára v Čechách?

6kristina
24. aug 2020

Dobrý deň mám nador na mozgu ktorý sa boja slovenskí doktori operovať rozmýšľam o operacii v Česku vedeli by ste mi odporučiť lekára pripadne aj s cenou ďakujem 🙂

khkt
25. aug 2020

Pán doc. Tichý v Motole. Máme osobnú veľmi dobrú skúsenosť. Navyše bol veľmi ochotný a ústretový.

dilino
25. aug 2020

@6kristina nemáš začo hlavne pozítivne mysli a epileptický zachvát sa môže stať hoci kedy hoci komu.Už ked to má poviem to obrazne človek taky tak radšej už ta epilepsia ako ta pliaga ale najdôležitejšie je ked je všetko v poriadku a je človek zdravý. Ale ekd človek porovna rakovinu s epilepsiou tak nutne zlo je epilepsia. Veľmi držim palce ja mám tiež epilepsiu ale dá sa s tým žiť.Ale ta pliaga to ked sa človek dozvie to musel byť taký obrovský šok že ani nechcem vydieť to zúfalstvo a milion otázok prečo prave ja.A najťažšie je to pre rodičov.Bože ved ešte si poriadne ani nestihla poriadne žiť.Teraz ti začina život a namiesto toho a radosti z veci ktore patria k mladosti musiš riešiť toto.Pýtaj sa zisťuj aj ten Ružomberok ale hlavné v CR v Motole držim veľmi palce budem na teba myslieť.

maca08
26. aug 2020

Dobrý deň, chcem sa zapojiť do diskusie. Minulý rok mi zistili ZAKRVACANY KAVERNOM. Jeden neurolog povedal ze to je nádor, druhý zhluk ciev, tretí že to je iné krvácanie do mozgu a štvrtý že to zmizne. Príznaky som mala ako pri mozgovej mŕtvici..
Som sledovaná na MRI. Minulý rok to nechceli operovať lebo ze to mam na zlom mieste a sú tam všetky dôležité ukončenia (mam to prilepené na mozgovom kmeni, ale zakrvacane je to von z mozg. kmenu.) Ide o to ze teraz v máji som bola na MRI a už mi to chcú operovať lebo keď to zakrvacalo raz je pravdepodobne že to zakrvaca znovu a môže to mať fatálne následky.
Bola som v NITRE u Dr. ŠIMEGA ale idem ešte za Dr ktorý má ma operovať Dr KOLEJAK... Ale ešte by som to chcela dať niekde pozrieť na Neurochirurgii len neviem kde. Keď poradíte tak budem veľmi rada. Ďakujem

khkt
7. sep 2020

@maca08 V Prahe sa na cievne nádory/ malformácie špecializujú vo Vojenskej nemocnici. https://www.uvn.cz/cs/neurochirurgicka-klinika-...
https://www.uvn.cz/cs/programy-nchk
Neviem však, koho konkrétne osloviť. Možno kontaktovať prednostu mailom a po dohovore zacestovať s MRI nálezom na konzultáciu.

maca08
7. sep 2020

@khkt jeej dakujem velmi pekne.Pozriem to.

khkt
8. sep 2020

@maca08 Niet za čo. Držím palce.

dominikamik12
13. okt 2020

@6kristina ahoj,môžem sa prosím opýtať ake si mala príznaky?Dakujem pekne

6kristina
autor
28. okt 2020

@dominikamik12 žiadne. Vymyslela som si že som odpadla aby som nešla do školy. Doktorka mi napísala že som odpadla kvôli epilepsii. Šla som na vyšetrenie či mám epilepsiu a povedali že áno ja som tomu nechcela verit pretože celé som si to vlastne vymyslela tak som šla na ďalšie vyšetrenie kde povedali že to nieje epilepsia ale nador 🙂

dominikamik12
28. okt 2020

@6kristina prajem veľa,veľa zdravia

kittykat22
28. okt 2020

@6kristina jeej ahoj. Tak ako? Pisala si do tej Prahy?

6kristina
autor
30. okt 2020

@dominikamik12 ďakujem 😊

6kristina
autor
30. okt 2020

@kittykat22 ahoj 😄nador sa mi rozhodli nechať tak pretože môj typ nádoru sa zvykne vracať :/

kittykat22
30. okt 2020

@6kristina to ma mrzi ze si sa v CZ nedozvedela pozitivnejsie info. Dufam, ze nalez ostane taky aky je - alebo sa dokonca strati (aj to sa moze stat). A nebudes mat starosti. Drzim palce ❤️🍀

6kristina
autor
30. okt 2020

@kittykat22 ďakujem veľmi pekne ☺️♥️♥️

iluviel
9. dec 2020

@maca08 ahoj, uz si to riesila? Nasli mi to iste, zvazujem co dalej...

maca08
9. dec 2020

@iluviel ahoj. 25.9.20.som bola operovana v Nitre. Operoval ma prednosta Kolejak a celý tým neurochirurgie v NR. Cele sa mi to nedalo vyoperovat lebo nemohli zasiahnuť d mozgové ho kmeňa. Ale to najdôležitejšie zoperovali, to zakrvacane. Takže som za to vďačná. Prvý týždeň bol najhorší po operácii, potom sa každým dňom polepšovalo.. Teraz som už na tom super. Nemám žiadne príznaky a ani žiadne trvalé následky po operácii. Akurát veľkú jazvu na hlave, ale to je už len kozmetická chybička, som vďačná za život ❤️.

iluviel
9. dec 2020

@maca08 a prosim ta, gama noz vylucili? Ake si to mala velke? V akej casti mozgu? 🙏

maca08
9. dec 2020

@iluviel áno gama nôž vylúčili aj v Prahe. Môj prípad len rezať, žiadna iná možnosť. 4x4mm ale zakrvacaneho KAVERNOMU. Keby nekrvacal tak to len sledujú. Nešli by do operácie,boli tam obrovské rizika, ale chvála Bohu všetko som zvládla 🙏, stali pri mne všetci svätý 🙏🙂

maca08
10. dec 2020

@iluviel mala som to nalepene na mozgovom kmeni, nevy operovali všetko, lebo by mohlo prísť k poškodeniu mozgoveho kmeňa. Ale dôležité že mi odstránili to zakrvacanie. Tam bolo veľké riziko..

iluviel
14. dec 2020

@maca08 ahoj prosim ta a ako dlho si sa zotavovala po operacii? Ja mam mini babatko a operacia ma caka asi v januari. Len ja to mam priamo v mozogovom kmeni ☹ ale idu ma ooerovat v Prahe, v specializovanej nemocnici tak snad to zvladnu. Len ma trapi ako dlho potom budem este nevladna, lebo pri malom babatku to je problem...

flakulka
21. dec 2020

Ake ste mali priznaky?

maca08
22. dec 2020

@iluviel fu, tak to ti neviem povedať koľko sa budeš zostavovať ty, keď to máš priamo v mozgovom kmeni 😏. Mne do mozgoveho kmenu nezasahovali, našťastie som to mala zakrvacane von z mozgoveho kmeňa. Ja teraz 25.12.bude 3 mesiace po operácii. Včera som bola u neurologičky, povedala ze je všetko v poriadku😊. Tak som šťastná 🥰. Po 2 týždňoch ma pustili z nemocnice s tým ze som už chodila. Myslím že som sa z toho dostala veľmi rýchlo 😊. Včera mi odobrila Neurologička že môžem už aj šoférovať 👌. Keď sa budeš chcieť čokoľvek opýtať kľudne daj vedieť. 😉

maca08
22. dec 2020

@flakulka ja som mala presne také aké sú pri mozgovej mrtvici.

maca08
22. feb 2021

@iluviel ahoj, aj si bola na tej operácii? Ako si na tom?

iluviel
22. feb 2021

@maca08 ahoj! Nie nebola, poslali ma na dalsie MR, tam sa im to uz nezdalo take zle a dali mi na vyber 50/50 ci chcem cakat alebo operovat, vraj to nie je akutne. No a kedze mam mini babatko a je korona, tak cakam 🤷

kosta123
22. mar 2021

@6kristina prosím ťa,ako sa volá ten tvoj nádor?
Veľa zdravia prajem 🙏

kacenocka2
5. apr 2022

Mate niekto skúsenosť s operáciou hlavy v Prahe Motole?

kacenocka2
Autor odpoveď zmazal
kacenocka2
11. apr 2022

@alenaslezakova preplatila vam poisťovňa operáciu?