icon

Mám nádor na mozgu. Viete mi odporučiť lekára v Čechách?

6kristina
24. aug 2020

Dobrý deň mám nador na mozgu ktorý sa boja slovenskí doktori operovať rozmýšľam o operacii v Česku vedeli by ste mi odporučiť lekára pripadne aj s cenou ďakujem 🙂

Strana
z3
alenaslezakova
13. apr 2022

@kacenocka2 nakoniec áno, ale u nás to bolo akútne tak sme išli na operáciu hneď všetko zaplatili a žiadali o preplatenie spätne. Keď tak mi napíšte správu,viem Vám poradiť čo všetko potrebujete aby ste mohli žiadať o liečbu v zahraničí.

kacenocka2
13. apr 2022
myalex
1. okt 2022

@miskooo1987 ahoj, vies mi prosim poradit, ako sa najlepsie nakontaktovat na oddelenie neurochirurgie? Je mozne prist na vlastnu past alebo je nutne odporucenie lekara zo Slovenska?
Bohuzial na Slovensku sme vycerpali vsetko moznosti.

romcope
11. dec 2022

@6kristina ahoj v prvom rade vela zdravicka … chcem sa len spytat v akej casti sa nador nachadza a aka je velkost 😊

lia6858
19. jan 2023

Ahojte. Prosím Vás som zúfalá. Mam sm a popritom mi zistili prve venozny angiom no potom 2 neurochirurg povedal ze ide o kavernom ale nic sa s nim nedá robiť iba kontrolovať. Cítim sa hrozne povedal ze môže prasknúť a to mam takto žiť v strachu? Ako to zvládate ja som úplne na dne a Mam tlaky v hlave uz hneď si nemyslam zle.

kosta123
21. jan 2023

@lia6858 jednoducho, chodim na MR mozgu každý rok a neriešim, mám presne ro čo ty uz 6 rokov.

lia6858
21. jan 2023

@kosta123 A mas sj nejaké problémy s nim ? Mne povedal dr že nemôže robiť tie bolesti a mr až o 2roky kontrolné príde mi to ze to zlahcuje. Máš aj deti?

iluviel
21. jan 2023

@lia6858 mám kavernóm diagnostikovaný 2 roky, chodím na kontrolné MR, ale inak to vôbec neriešim, väčšinou zabudnem, že "mi niečo je" až dokým sa neblíži termín MRka a nezazvoní mi pripomienka v mobile :D Ja sa cítim ako zdravá, mladá žena, vôbec sa tou vecou v hlave nezaoberám. A mám jednu 7-ročnú a jednu 2-ročnú slečnu. Kavernóm mi už raz aj krvácal a malo to prejavy len slabého tŕpnutia v oblasti tváre, odvtedy už 2 roky nič (klop klop klop). Upokoj sa, strach ťa zabije 1000x skôr ako ten kavernóm 😂 To myslím úplne vážne. Zabudni, že to máš a raduj sa zo svojho života 🙂

kosta123
23. jan 2023

@lia6858 hej mám 2deti.
Mám len migrény.

kosta123
23. jan 2023

@iluviel tento postoj sa mi páči 👌🤩

kacenocka2
23. jan 2023

@iluviel kiež by každý tak optimisticky rozmýšľal,to by ani chorôb neexistovalo toľko.
👒dole...psychika veľa robi.. čím viac na chorobu myslím, tým je to horšie..keby som na ňu nemyslela, možno by si ma ani nevšimala🙂

Strana
z3