Mám nárok na kúpele pri odstranení maternice?
Žienky mám nárok na kúpeľnú liečbu pri odstránení maternice to je jedno či rezom ,alebo laparoskop.
To neviem.Ja som bola rezaná.
každopádne si podaj žiadost a uvidíš
Narok mas, no pozor na presvihnutie terminu podania si ziadosti. Mne ju zamietli, vraj do pol roka som sa mala uz aj z bezplatneho, teda A-ckoveho liecenia vratit. To sme s mojim lekarom nevedeli!!! Ponukli mi potom liecenie B, teda nieco si pacientka doplaca.
Pokiaľ ide o laparoskopickú operáciu, tak tam nie je automatický nárok na kúpele, iba pokiaľ sú tam nejaké problémy. Závisí od toho, čo ti napíšu do karty.
@chomova prosim vas, myslite do pol roka od operacie sa musite z liecenia aj vratit? A to sa da stihnut? Som 14dni po operacii. Poradite ako na to? A kam sa chodi vlastne, mam vszp. 😍
Dobrý deň, viem že sa chodí do Lúčok a je na Vašom gynekológovi, ako to vidí s Vašou liečbou, no žiadosť si treba podať čo najskôr, aby ste mohli ísť "zadarmo", pretože mne pri neskorom podaní žiadosti ponúkli čiastočné hradenie. Ja som dlhodobo maródovala a tak sme to podali až po ukončení maródky a to už podľa "tích hore" bolo neskoro. 🙃🙉
@janette1976 ja som bola operovana 8.2 podala som si min.mesiac a do 2 týž mi prišlo,keď som volala do poisťovne prečo mi dali sliač bolo mi povedané ze všetko obsadene a inak by som nestihla tu pol ročnú lehotu, Idem 14.7.
@dakota50 super, mne uz prislo 17.8 Lucky na 21dni.
@janette1976 ja som chcela Lučky alebo Bardejov

Mne po operácii lekárka povedala,že mám nárok na kúpele,ale do roka to musím vyčerpať.