Mám navštíviť lekára pri pretrvávajúcich príznakoch nevoľnosti?
Včera v noci som zvracala a hnačkovala. Dnes som cely deň slabá, zvýšená teplota. Celý deň som prespala cítim stále nekomfort v žalúdku. Ist k dr ?
Mne tak bolo dnes. K dr. som sa nedovolala, ale nesla som. Teraz uz mi je ovela lepsie, cely den som prespala.
Mne tak bolo dnes. K dr. som sa nedovolala, ale nesla som. Teraz uz mi je ovela lepsie, cely den som prespala.
@martinkatinka ja tiež ale som veľmi slabá. Mam návaly tepla a zimy.
Tak slabost mi ostala, este to chce zrejme trochu odpocinok. Ale ja uz aj jest zvladnem a to mi doda trochu energiu.
nie nesla jednodnova viroza mozno to bude chripka, ak nepotrebujes PN tak sa liec doma lieky na teplotu dieta vitaminy
nie nesla jednodnova viroza mozno to bude chripka, ak nepotrebujes PN tak sa liec doma lieky na teplotu dieta vitaminy
@mamina7070 noe mam dovolenku takže pn mi netreba
S brusnou chripkou k dr? Fakt?
Nikdy som nešla k dr po brušnej virozne. A to sme mali minulý rok 6 krat vzdy krpec dotiahol zo skolky. Manzel vracal tak ze az odpadol a nebol u doktorky..proste to treba vylezat
S brusnou chripkou k dr? Fakt?
@evcagabi ja mam toto prvý x, tak som sa len opýtala na názor. Neviem co je na tom zle. Niekto ide ku dr aj so soplikom.

Takéto virozy trvajú niekoľko dní, kľudový režim, tekutiny, diéta
Ak neprejde alebo by sa stav zhoršoval, potom by som išla k lekárovi