Mám niečo s kolenom

19. dec 2023

Od včera mam niečo s kolenom. Nespadla som ani som nijak zle nestupila no ked chodim tak sem tam akokeby sekne alebo akokeby je vyklbene jablcko alebo nieco take proste, trosku to zaboli aj, nie stale pri tom chodeni ale v podstate pri nejakom pohybe nejakom uhle, co s tym mam?

guudy
19. dec 2023

Chod s tym k doktorovi, ten ti odpovie na vsetky tvoje otazky

vulka
19. dec 2023

Keby bolo vykĺbené, tak na tú nohu ani nestupíš.

madeincssr
19. dec 2023

Asi si si pri nejakom mimovoľnom pohybe natiahla väzivo. Ak sa to do niekoľkých dní nezlepší, choď k obvodnej a ona posúdi, či ťa pošle k špecialistovi.

andigab
19. dec 2023

Možno si ho presilila pri športe, alebo niečo si dlho robila na kolenách. Mne praskol meniskus pri makaní na stavbe, ukladanie polystyrénu v celom dobe pod podlahovou, zatepľovanie strechy sklenou vatou, behanie po rebríku ... Až som mala bolesti už takmer vždy. Po MR, kde ortopéd diagnostikoval prasklinu v menisku, som chodila na kolagénové injekcie, samozrejme šetrenie sa. Dnes je to cca 2 roky a viac menej pokoj. Teda sa zapojilo bez operácie.

autor
19. dec 2023

@madeincssr je to možne, v podstate same od seba to neboli len ked urobim nejaky pohyb alebo pri chodeni akokeby “vyskakuje” alebo sa tak posuva zasekava, neviem ako inak to vysvetlit

seag
19. dec 2023

Keď ti to dnes neprejde alebo sa ešte zhorší choď k doktorovi. Ale vykĺbené ho určite nemáš lebo to je taká bolesť, že ta hodí o zem.. mne vyskakuje sem tam a otrasne to bolí. Máš maximálne natiahnutú nejakú šľachu, sval...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz